DALMAapartman Beograd, Dalmatinska, Centar, Vukov spomenik

30€
Lokacija: Centar, Vukov spomenik
Adresa: Dalmatinska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 41m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30
Cena €30 €60 €90 €120 €150 €180 €210 €240 €270 €300
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

DALMA je apartman sa zasebnom spavaćom sobom, smešten na trećem spratu zgrade bez lifta, u širem centru Beograda, u blizini Vukovog spomenika. Može da primi četvoro.

DALMA je prilično nestandardan smeštajni kapacitet i dosta interesntan za posetioce koji dobro poznaju grad, a imaju relativno ograničen budžet. U pitanju je veoma pragmatično organizovan prostor od četrdesetak kvadrata koji je podeljen u četiri funkcionalne celine.  Prvu čini predsoblje koje predstavlja sponu između svih ostalih delova stana. U njemu je smeštena čajna kuhinja sa šankom za doručak. Druga je dnevna soba; u njoj se nalazi kauč koji se može rasklopiti u dodatni ležaj za dvoje i još jedan šank za doručak. Treću celinu čini spavaća soba - jedina koja zahvata kosinu potkrovlja-i u njoj je smešten bračni ležaj i manji garderober. Kupatilo je izuzetno svetlo, a u njemu se našao prostor za ugaonu kadu i veš mašinu. To i nje baš zgodno za tuširanje na brzinu (pošto ćete neminovno isprskati sve oko sebe), ali jeste ako imate vremena da uživate. Dizajn enterijera je inovativan, minimalistički i predstavlja intersenatnu kombinaciju oblika i materijala. Paleta snežno bele u kontrastu sa jarko crvenom, crnom i zagasito smeđom se prepliće se kroz ceo stan. U kombinaciji sa obiljem dnevne svetlosti koja dopire unutra, DALMA predstavlja zaista jedinstven ambijent. Povrh toga, visoki plafoni i jednostavnost ukrasnih detalja stvaraju utisak prostranstva, dok dobra izolacija i dvorišna orijentacija doiprinose prijatnoj tišini u stanu.  
Smešten je u delu Beograda koji administrativno ne pripada “strogom centru”, ali se u praksi veoma brzo stiže do njega. Na svega dve stotine metara je stanica frekventnih linija tramvaja i autobusa (duž ulice 27. marta), a nešto dalje su i stanice trolejbusa u Cvijićevoj ulici, koji će vas do najužeg centra dovesti za manje od 7 minuta. U komšiluku je i jedna od najvećih kulinarskih atrakcija Beograda, sada već proslavljeni restoran Lorenco i Kakalamba. Kraj je ispresecan jednosmernim ulicama sa ne tako gustim saobraćajem, ali je parkiranje dosta problematično tako da ga ne preporučujemo onima koji dolaze sopstvenim kolima.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkada mašina za veš kablovska TV bežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.30 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
01 Oktobar, 2020

Apartman je mali neuslovan za te pare na 3 spratu bez lifta. Ništa posebno. Ocena 0.

Čistoća 1 Komunikacija 1 Cena/Kvalitet 1 Lokacija 1
user-1
31 Jul, 2017

Stan je lep, stepenice prilicno strme. Zao mi je sto moram da primetim, da ako je rezervisano za 4 osobe onda nije dovoljno sa 2 postaljine. caki i posle telefonskog poziva nista nije cinjeno!

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
21 Februar, 2017

Odlican apartman na odlicnom mestu :) Za svaku preporuku.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: