CIKLAMAapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, A blok

35€
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 2
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €50 €70 €105 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

CIKLAMA je nov i izvanredno uređen studio apartman za dve osobe u Bloku A.

Nalik na gotovo sve studio apartmane u ovom delu grada i CIKLAMA je moderno opremljen i uređen prostor od 30 kvadrata površine sa odvojenim kupatilom, predsobljem i jednom većom sobom u koju su spakovane ostale funkcionalne časti koje bi jedan apartman trebalo da ima: kuhinja, trpezarija, spavaći deo i dnevni prostor. Kuhinja je u jednom nizu, praktično čajnog tipa, sa dve grejne ploče i mikrotalasnom pećnicom, odvojena od ostatka niskim pultom za obedovanje sa dve trpezarijske stolice. Spavaći deo čini bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem (i noćnim stočićem samo sa jedne strane), dok dnevnu "sobu" čine dve udobne fotelje boje ciklame sa prikladnim stočićem-komodom.Uz garderober koji je na granici sa predsobljem nalazi se i mali radni sto. Uprkos nešto oskudnije opremljenoj kuhinji, apartman ima dovoljno prostora za odlaganje stvari i veš mašinu pa je prilično funkcionalan i za produžene boravke.
Blok A je izvrsno mesto i za život i za kratkoročni smeštaj. Prelepo organizovan, fantastično održavan, izuzetno modernog i lepog uređenja zajedničkih prostorija, sa recepcijom na ulazu i mnoštvom sadržaja unutar naselja, slovi za jedan od najelitnijih rezidencijhjlanih kompleksa u Beogradu. Ono što CIKLAMI fali, nažalost, je posvećeno parking mesto, pošto se nedostatak istog itekako oseti u ovom delu grada. Međutim, ako ste tražili stan na dan u bloku A, CIKLAMA je odličan izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaPristup za invalide liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za sudovetuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: