BEZISTAN apartman Beograd, Terazije, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 59€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Terazije
Broj soba: 3
Broj osoba: 6
Sprat: 3
Povrsina: 90m2, trosoban
Parking: Ne

Ogroman salonski apartman na perfektnoj lokaciji sa dve odvojene spavaće sobe. Odličan smeštaj za šest mladih.

BEZISTAN je ogroman apartman u srcu Beograda, kako po površini, tako i po zapremini. Salonski plafoni visoki su oko 3,5 metara, pa se, dok boravite u ovom apartmanu, osećate kao da ste u nekoj školskoj učionici. Smešten je na samim Terazijama, tridesetak metara daleko od ulaza u McDonald`s restoran i isto toliko od fontane na Trgu Nikole Pašića.
Sam apartman je delimično renoviran sa novim kupatilom i čajnom kuhinjom. Sadrži i dve spavaće sobe od kojih je jedna ogromna, sa bračnim ležajem, a druga standardna, sa dva "single" ležaja, pa uz rasklopivi "klik-klak" trosed u dnevnoj sobi u apartmanu može boraviti do šest odraslih osoba. Ako dolazite kolima - parkiranje je moguće u obližnjoj garaži "Pionrski park" (cena parkiranja oko 90 evrocenti na sat, odnosno oko 20 EUR/dan). МcDonald`s restoran nalazi se iza ugla, čuvena pivnica, a sada i klub Casina odmah pored Meka, veliki IDEA supermarket je u prolazu ispod ulice. Knez Mihajlova je udaljen stotinak metara. Bezbroj kafića i prodavnica smešteno je u okruženju. BEZISTAN je odličan izbor za one koji su u Beograd došli bez kola i prevashodno žele da budu u epicentru gradskih dešavanja.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • dodatni TV u spavaćoj
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar