BEGapartman Beograd, Ivan Begova, Strogi centar

44€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Ivan Begova
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €40 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BEG je kompaktan i veoma solidno opremljen apartman u jednoj od najstarijih urbanih četvrti u Beogradu. Udobno smešta do četiri odrasle osobe.

BEG je ušuškan na prvom spratu otmeno uređene stambene zgrade, i u svojih neobično raspoređenih četrdesetak kvadrata pakuje predsoblje, dnevnu sobu otvorenog koncepta, sjajno kupatilo i malu spavaću sobu. Prostor je veoma praktično organizovan, a opremljenost i estetski doživljaj natprosečni. Zahvaljujući lepom smeđem kauču koji se rasklapa u dnevnoj sobi, u apartmanu, u kombinaciji  sa skromnim bračnim ležajem u spavaćoj mogu spavati četiri osobe. U kupatilu se pored hidromasažnog tuša nalazi i veš mašina što apartman čini pogodnim i za produžene boravke, a veliki ugradni garderober u predsoblju raspolaže sa više nego dovoljno prostora za odlaganje stvari. 
Pored pomenutih prednosti kojima raspolaže, apartman BEG se može pohvaliti i jednom od najromantičnijih lokacija u Beogradu. Na svega par minuta hoda od Kalemegdana i otprilike isto toliko do Knez Mihajlove, neposredan komšiluk krase biseri predratne arhitekture i mnoštvo turističkih lokaliteta. Goste ovog apartmana od popularne četvrti za noćne izlaske, Savamale, deli svega desetak minuta hoda, tako da može pogodovati i onima koji su u prestonicu došli zbog provoda i koji traže upravo apartman u Savamali. Parking je moguć duž ulice (zona 2) ili na desetak minuta udaljenom parkingu na pristaništu, međutim lokacija je takva da do svih važnijih mesta za gradski odmor stižete laganom šetnjom
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš mašina za sušenje veša

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: