AVIATORapartman Beograd, Vukice Mitrović, Vračar

43€
Lokacija: Vračar
Adresa: Vukice Mitrović
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 3
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.14 €41.25 €40.56 €40
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €295 €330 €365 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

AVIATOR je interesantno uređen i veoma dobro opremljen apartman preko puta Čuburskog parka, na Vračaru. Može da primi do tri odrasle osobe.

Smešten u potkrovlju, na trećem spratu starije zgrade bez lifta. AVIATOR je plemenito uređen prostor od četrdeset pet kvadrata, izuzetno prijatan kako za kraće tako i za duže boravke. Apartman čine tri celine: dnevni boravak otvorenog koncepta sa pripadajućom kuhinjom i trpezarijom, estetski impresivno i prostrano kupatilo (koje ima i sopstveni „vešeraj“) i jednostavna i izuzetno dopadljiva spavaća soba. Svaka je natprosečno opremljena: kuhinja ima mašinu za sudove, vešeraj odvojene mašine za pranje i sušenje veša, spavaća soba ima sopstvenu biblioteku, a kombinacije stilskog i savremenog nameštaja ukazuju na dobar, eklektičan ukus. Sve u svemu, u pitanju je izuzetno lepo sređen i upečatljiv enterijer. Aranžman spavanja je 2+1.
Ako ste tražili apartman na Čuburi, AVIATOR je u njenom srcu. Na deset koraka od Čuburskog Parka, i pet mnuta hoda od Kalenić piajce, boravkom u AVIATORU se odlučujete na boravak u jednom od najživljih delova Vračara. Hram Svetog Save je na svega nekoliko minuta hoda, a od Trga Slavija vas dele dve trolejbuske stanice. Parking je (u teoriji) moguć duž neke od okolnih ulica i ograničen na 3 sata, ili na javnom parkingu na gorepomenutoj pijaci. Ukratko, ukoliko želite natprosečno opremljen i estetski impresivan apartman za tri osobe na Čuburi, pogodan i za duže boravke, nemojte propustiti AVIATOR.     

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernahidromasažni tuš Centralno grejanjemašina za sušenje veša mašina za veškablovska TV mašina za sudovebežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: