ATELJE apartman Beograd, Svetogorska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Svetogorska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: -1
Povrsina: 20m2, jednosoban
Parking: Ne

Mali, potpuno renoviran i lepo uređen studio apartman u suterenu zgrade u strogom centru Beograda. Apartman ATELJE ima pripadajuće dvorište i može da primi dvoje odraslih po vrlo povoljnoj ceni.

ATELJE je najmanji među suterenskim apartmanima u našoj ponudi. Na zaista lepo uređenom prostoru od svega dvadesetak kvadrata, smešteno je sve najneophodnije za jedan studio apartman – čajna kuhinja, sto i krevet za dvoje i odvojeno, ali zaista minijaturno kupatilo. Manjak dnevne svetlosti nadomešta dobro osvetljenje u stanu, a sto i stolice se mogu izneti ispred ulaznih vrata koje gledaju na tiho dvorište. Lokacija je, u najmanju ruku, izvrsna. Pogoduje svim tipovima putnika (gradski odmori, poslovna putovanja, noćni izlasci), a može poslužiti i kao romantično utočište za dvoje. Parking na ulici dosta problematičan u tom delu grada (prepliće se nekoliko zona), ali na svega pet minuta hoda su čak dva javna parkinga (Politika i Cetinjska). Ukoliko tražite jeftin smeštaj u centru Beograda za dvoje, ATELJE je nezaobilazan u užoj listi izbora.CENA ZNAČAJNO VARIRA OD BROJA DANA TAKO DA OBAVEZNO POGLEDATE DETALJAN CENOVNIK.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • električni radijatori
  • terasa
  • tuš
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar