ASTRA apartman Beograd, Vase Čarapića, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Vase Čarapića
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 25m2, jednosoban
Parking: Ne

ASTRA je potpuno renoviran studio apartman za dvoje u strogom centru Beograda, stotinak metara od Knez Mihajlove ulice.

U osnovi nalik na latinično slovo T, neveliki prostor ASTRE svojim uređenjem dosta podseća na hotelsku sobu. Na raspolaganju su Vam praktično tri nadovezujuće celine, odvojene polupregradnim zidovima - spavaći, trpezarijski i prostor za čajnu kuhinju. Kupatilo je fizički odvojeno i raspolaže ugradnim tušem, a u hodniku se nalazi veliki ugradni garderober sa klizećim vratima u koji je pored stvari moguće odložiti i prtljag. Zahvaljujući francuskim balkonima sa čeone strane ovog stana, u apartman dopire dosta dnevne svetlosti.
Glavni adut ASTRE je izvanredna lokacija - pripada grupi apartmana u pešačkoj zoni u strogom centru Beograda. Na svega stotinak metara od glavne pešačke zone, akademskog parka i Trga Republike nalazite se na jednoj od najpoželjnijih pozicija za gradski odmor u Beogradu. Turističkih, komercijalnih i kulturnih sadržaja u neposrednom okruženju ima toliko da ih je bespredmetno nabrajati. Zbog lokacije, dolazak sopstvenim automobilom nije preporučljiv ali ukoliko je i to jedan od zahteva, možda je nasigurnije da ostavite vaše vozilo u garaži Obilićev Venac.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar