ARENA 2 apartman Beograd, Bul. Arsenija Čarnojevića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bul. Arsenija Čarnojevića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 5
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne

Apartman ARENA 2 je apartman za četvoro u potkrovlju novije zgrade u lepom delu Novog Beograda, direktno preko puta Beogradske Arene


Radi se o lepo upakovanom apartmanu koji osim malog boravka u čijem je sklopu kuhinja i trpezarijski deo, sadrži i odvojenu spavaću sobu, pa je pogodan za boravak do 4 odrasle osobe (2+2). 
Sama lokacja i direktna veza preko autoputa sa ostalim delovima grada i aerodromom čini ga pogodnim za ljude koji su u našem gradu poslovno, svojim automobilom i imaju potrebu za doborm komunikacijom. Do DELTA SITIJA možete doći petnaestominutnom šetnjom, ili kolima za 3 minuta. Do poslovnog centra UŠĆE potrebno je oko 5 minuta kolima, a do centra grada nekih desetak minuta. Tridesetak metara udaljen, direktno preko ulice, nalazi se poslovni "Grčko- kiparski centar", u čijem sklopu je nekoliko renomiranih restorana- picerija, i dosta velikih prodavnica sportske opreme, velika prodavnica igračaka, manje prehrambene prodavnice, itd. Super market "Super Vero" udaljen je oko dvesta metara od apartmana. 
Apartman ARENA 2 ima dodatnu pogodnost kada je u pitanju smeštaj manje grupe: zajedno sa apartmanom ARENA 1 čini povezanu celinu, pa u oba apartmana može boraviti i do 8 odraslih osoba. Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće duž same ulice (nije zonirano, ne plaća se parking)  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • dodatni TV u spavaćoj
  • Centralno grejanje
  • kada
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar