ARENA 1 apartman Beograd, Bul. Arsenija Čarnijevića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 49€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bul. Arsenija Čarnijevića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 4
Povrsina: 48m2, dvosoban
Parking: Ne

Lepo uređen apartman preko puta beogradske arene na atraktivnom delu Novog Beograda, popdan za četiri odrasle osobe.

Apartman ARENA 1 nalazi se na četvrtom spratu zgrade podignute 2005. godine na Novom Beogradu, preko puta Beogradske Arene. Radi se O vrlo lepom, modernom i za boravak prijatnom ambijentu, iz koga se pruža divan pogled na novobeogradske blokove i ARENU. Apartman sadrži odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu u čijem su sklopu kuhinja i trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom i hodnik. Iz dnevne sobe se izlazi na zatvorenu terasu. Kao što se vidi na slikama, u spavaćoj sobi je bračni ležaj, a kauč/trosed u dnevnoj sobi obaranjem naslona pretvara se u vrlo udoban ležaj za dve osobe, pa u apartmanu mogu boraviti i do 4 odrasle osobe. Apartman je lociran u centralnom, poslovnom celu Novog Beograda. Komunikacija sa ostalim delovima grada je odlična: stanica gradskog autobusa udaljena je stotinak metara. Do DELTA SITIJA možete doći petnaestominutnom šetnjom, ili kolima za 3 minuta. Do poslovnog centra UŠĆE potrebno je oko 5 minuta kolima, a do centra grada nekih desetak minuta. Tridesetak metara udaljen, direktno preko ulice, nalazi se poslovni "Grčko- kiparski centar", u čijem sklopu je nekoliko renomiranih restorana- picerija, i dosta velikih prodavnica sportske opreme, velika prodavnica igračaka, manje prehrambene prodavnice, itd. Super market "Super Vero" udaljen je oko dvesta metara od apartmana. 
Apartman ARENA 1 ima dodatnu pogodnost kada je u pitanju smeštaj manje grupe: zajedno sa apartmanom ARENA 2, čini povezanu celinu, pa u oba apartmana može boraviti i do 8 odraslih osoba. Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće duž same ulice (nije zonirano, ne plaća se parking)

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • dodatni TV u spavaćoj
  • terasa
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar