SOVAapartman Beograd, Mileševska, Vračar

44€
Lokacija: Vračar
Adresa: Mileševska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 5
Površina: 56m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SOVA je interesantno uređen, renoviran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran na Vračaru. Može da primi tri odrasle osobe.

U SOVI na relativno izdašnoj površini od 56 kvadrata dobijate ukupno 4 odvojene prostorije spojene širokim predsobljem . Prva u nizu je spavaća soba.  U njoj se nalazi bračni ležaj standardnih dimenzija i nekoliko interesantno restauriranih komoda starijeg datuma. Druga je dnevna soba koja je prilično dosledna u toj nameni (što je pomalo neuobičajeno za kratkoročni apartmanski smeštaj u centru Beograda). U njoj je set od dve fotelje i troseda na kome u slučaju potrebe, može spavati treća osoba. Kupatilo je prostrano, u relativno sličnom eklektičkom maniru i raspolaže ugradnim tušem i veš mašinom. Poslednji u nizu je kuhinjsko-trpezarijski prostor, koji predstavlja najupečatljiviju kombinaciju dezena, materijala i stilova u celom stanu i jedan od generalno bolje opremljenih u ponudi. Iz kuhinje se izlazi i na malu i lepu terasu koja je na bočnoj strani zgrade. 
Mesta za odlaganje prtljaga ima dovoljno za tri osobe, za šta je uglavnom zaslužan veliki ugradni plakar u hodniku. Ambijent je zahvaljujući smeloj i veseloj kombinaciji boja, stilskog i modernog nameštaja i obilja dnevne svetlosti neobično prijatan za boravak. Ukrasnih detalja ima puno i zaista na prikladan način oplemenjuju prostor.
Lokacijski, SOVA je apartman koji bi mogao biti interesantan onima koji žele da budu na Vračaru. Svega šest minuta šetnje Vas deli od Bulevara Kralja Aleksndra sa jedne i Kalenić Pijace sa druge strane, dok je do trga Slavija potrebno nekih 15. Kraj je pun prodavnica kafića i drugih interesantnih sadržaja tako da je malo verovatno da Vam išta može zafaliti tokom boravka. Ukoliko dolazite kolima, parking je ograničen na tri sata duž ulice, a najbliži javni parking je kod Kalenić Pijace. 
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovetuš liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: