GRAFITapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd

55€ P
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 2
Površina: 36m2, jednosoban
Parking: Garaža
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €52.5 €52.22 €52
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €420 €470 €520
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GRAFIT je stan na dan za dve osobe u novoj zgradi Sun City na Novom Beogradu. Gostima je na raspolaganju parking-mesto u podzemnoj garaži.

GRAFIT je studio apartman u novoizgrađenom stambenom kompleksu Sun City, prekoputa tržnog centra Piramida. Odlikuje ga izuzetna uređenost kako čitave zgrade, tako i samog apartmana. Prostor studija obuhvata bračni krevet, pult sa dve stolice i kompletnu kuhinju. Kupatilo je malo, ali su u njemu odlično raspoređene sanitarije, tuš-kabina i mašina za veš. Terasa je prostrana i gleda na unutrašnjost kompleksa. Uređenje apartmana GRAFIT je svedeno i moderno, u bež i sivim tonovima.
Novi Beograd je jedna od najtraženijih lokacija za kratkoročni smeštaj gostiju, a lokacija apartmana GRAFIT je u mnogo čemu specifična. Radi se o stambenom bloku zgrada na ulici Jurija Gagarina, udaljenom pet minuta vožnje od popularnog Belvila (i njegovih novih komšijskih naselja). Isto toliko potrebno je do Bežanijske Kose, a nešto više do Aerodroma Nikola Tesla. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se restorani, prodavnice, apoteke, pekare... a do Savskog keja potrebno je šetati čitavih pet minuta. Gosti koji dolaze svojim automobilom mogu bez doplate koristiti parking-mesto u garaži zgrade. U kombinaciji sa apartmanom GRANIT, koji se nalazi u istom kompleksu, ili sam, apartman GRAFIT je odličan izbor za goste kojima je potreban stan na dan na Novom Beogradu.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernagaraža liftterasatuš Centralno grejanjekablovska TVfrancuski balkon mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: