A4 apartman Beograd, Rige od Fere, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 45€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Rige od Fere
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 4
Povrsina: 32m2, jednosoban
Parking: Ne

A4 je fenomenalan, moderan, potpuno renoviran apartman, lociran u strogom centru Beograda. Dizajniran od strane poznatog arhitektonskog studija, A4 može da smesti do četvoro odraslih.

A4 je svetao primer govora struke u kratkoročnom apartmanskom smeštaju u Beogradu. Fantastično uređen prostor od nešto više od tridesetak kvadrata baca potpuno novo svetlo na koncept gradskog življenja, a svojim svedenim formama i eklektičkim dizajnom će Vam pružiti utisak da se nalazite u srcu neke mnogoljudne dalekoistočne metropole. Kupatilo kamuflirano šarenim panoom, klizeća vrata, geometrijski savršeno pravilni oblici, moderni krevet uzdignut na platformu, samo su neki od detalja koje će Vam pružiti nezaboravan boravak u ovom istinski sjajnom apartmanu. Kvalitet izrade nameštaja je ujednačeno visok u svakom kubnom santimetru A4. Zahvaljujući ugaonoj garnituri koja se rasklapa, u ovom apartmanu na jednoj od lepših lokacija u Beogradu, može udobno boraviti čak četiri osobe. 
Gornji Dorćol, a posebno onaj deo bliži Kalemegdanu je jedno od poželjnijih mesta za život u Beogradu, a kada je u pitanju kratkoročni apartmanski smeštaj  može se komotno reći da ubira sve lovorike. Blizu velikog broja turističkih atrakcija (Kalemegdan, Narodni Muzej, Muzej Fresaka, Zoološki Vrt) ali i popularnih mesta za izlazak (Silikonska Dolina i Savamala), apartman A4 služi širokom dijapazonu posetilaca srpske prestonice. Parking je moguć duž ulice, ali lokacija je takva da maltene do svega važnog možete stići pešice ili nekim od mnogobrojnih vidova prevoza koji prolaze krajem. Ukratko, ako želite izuzetno lep i veoma savremeno dizajniran apartman za četiri osobe u jednom od najlepših delova Beograda, A4 je gotovo savršen izbor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • električni radijatori
  • mašina za sudove
  • tuš
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar