HIDRAapartman Beograd, Cvijićeva, Centar

68€ P
Lokacija: Centar
Adresa: Cvijićeva
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 50m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €70 €70 €68.75 €68 €66.67 €64.29 €62.5 €61.11 €60
Cena €70 €140 €210 €275 €340 €400 €450 €500 €550 €600
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

HIDRA je moderan spa-apartman na prvom spratu dvorišnog objekta sa četiri apartmana, u centru Beograda. Ima jedinstven ogromni okrugli đakuzi i savršeno je mesto za opuštanje.

HIDRA nije apartman u klasičnom smislu te reči, nego ekskluzivna soba za odmor sa impresivnim kupatilom i mini kuhinjom. No, i jedno i drugo su potpuno nestandardni - u pozitivnom smislu te reči. 
HIDRU od ostalih apartmana u Beogradu sa djakuzijem svakako izdvaja džinovska podešavajuća djakuzi hidromasažna kada od 1200 litara, postavljena na osvetljeni pijedestal, sa kapacitetom da primi čak šestoro. Kada tome dodate i raznobojne LED trake čiji je efekat pojačan veštom dizajnerskom upotrebom ogledala, zaključak da je HIDRA idealno i posve jedinstveno mesto za romantičnu privatnu žurku se nameće sam. Tu je, naravno, i odvojeno malo kupatilo sa ugradnim tušem. Ambijent spavaće sobe je, u najmanju ruku, nadrealan. Čine ga veliki moderan bračni ležaj sa satenskim prekrivkama i uzglavljem, naslonjen na ogledalo iza koga isijava nekoliko različitih tipova svetlosti. Na udaljenom kraju prostorije nalazi se i osvetljen šank sa ukrasnim opekama i dve barske stolice, a kao najoštriji kontrast tu je stilski tapaciran set za sedenje. Konačno, sa plafona vise čak dve disko kugle, a u uglu sobe se nalazi i postmodernistička podna lampa - sveukupno mentalna slika koju je teško izbrisati iz glave. Kuhinja kao takva ne postoji, ali postoji frižider sa nekoliko čaša ukoliko zatreba dodatno osveženje. Zajedno sa drugim sobama sličnog tipa (H20, HELIJUM, NEON i KRIPTON) deli dnevni boravak, koji istovremeno predstavlja neku vrstu recepcije.
Mada lokacija u ovakvim aranžmanima predstavlja niži prioritet, HIDRA ima i tu prednost što se nalazi na samom obodu “strogog centra” Beograda. Inače, posetiocima je na raspolaganju parking mesto u dvorištu zgrade. Sve u svemu, ukoliko tražite neobičan apartman u Beogradu sa djakuzijem, HIDRU bi trebalo u svakom slučaju uzeti u razmatranje. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking Centralno grejanjeđakuzi kada kablovska TV bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: