J

Jednosobni apartmani Beograd

Na ovoj stranici nalaze se svi jednosobni apartmani u Beogradu iz naše ponude. Jednosobni apartmani su oni koji nemaju odvojenu spavaću sobu. U ovu grupu spadaju garsonjere, odnosno studio apartmani, kao i oni sa odvojenom kuhinjom, sa kvadraturama od minimalnih 16 do čak 55 m2. Klikom na link DVOSOBNI APARTMANI BEOGRAD ili TROSOBNI APARTMANI BEOGRAD možete pregledati i druge, veće apartmane iz naše ponude.

Rezultat pretrage: Jednosobni apartmani Beograd

Prikaži vece slike

5 32€

MALIBU je izuzetno povoljan i skroman apartman sa galerijom, lociran u strogom centru Beograda, u dvorišnoj kući. Može smestiti petoro, po mogućstvu mladih.

Strogi centar Majke Jevrosime jednosoban, 42m2
4 P 45€

KANASTA je jednostavan i uredan apartman za četiri osobe, sa đakuzi kadom u kupatilu.

Centar Karađorđeva jednosoban, 35m2
4 45€

TRIM je stan na dan u Belvilu za do četiri odrasle osobe.

Belvil Jurija Gagarina jednosoban, 40m2
4 47€

MAGNOLIJA je veliki i svetao studio apartman sa ogromnom terasom na Novom Beogradu, u blizini Kombank arene, udoban za smeštaj do četvoro odraslih.

Novi Begrad, Arena Španskih boraca jednosoban, 60m2
4 33€

OGI je uredan i svetao apartman za četvoro, lociran u strogom centru Beograda, na petom spratu zgrade bez lifta. Od Trga Republke udaljen je manje od petsto metara.

Strogi centar Hilandarska jednosoban, 35m2
4 P 45€

PORTAL je jednosoban stan na dan u Savadi. Ima delimično odvojen spavaći blok, terasu i nadzemno parking mesto u blizini. Prima četiri odrasle osobe.

Novi Beograd, Savada Uroša Martinovića jednosoban, 37m2
4 45€

A4 je fenomenalan, moderan, potpuno renoviran apartman, lociran u strogom centru Beograda. Dizajniran od strane poznatog arhitektonskog studija, A4 može da smesti do četvoro odraslih.

Strogi centar Rige od Fere jednosoban, 32m2
4 39€

PLEZIR je odlično opremljen i lepo uređen stan na dan na Novom Beogradu. Nalazi se u blizini Starog Merkatora i prima četiri osobe.

Novi Beograd Palmira Toljatija jednosoban, 38m2
4 P 35€

JAMB je uredan studio apartman za četvoro. Nalazi se na Savskom trgu, u Karađorđevoj ulici.

Centar, Autobuska stanica Karađorđeva jednosoban, 38m2
4 P 32€

ZNAČKA je studio apartman sa terasom i garažom, lociran u centru Beograda, u blizini Botaničke bašte. Prima čak četiri osobe.

Centar, Palilula Bul. Despota Stefana jednosoban, 35m2
4 49€

AKVARIJUM je odličan, moderan, lepo uređen studio apartman za četvoro, lociran u centru Beograda, stotinak metara od Terazija. Deo je grupacije od 4 slična apartmana na istom spratu.

Strogi centar Dobrinjska jednosoban, 39m2
4 49€

INDUSTRIJA je apartman za četvoro u centru Beograda. Ovaj interesantno dizajnirani enterijer odličan je izbor za one koji od apartmana očekuju nešto više od pukog smeštaja. Deo je grupe od 4 apartmana na istom spratu, pa je zgodan za korporativni smeštaj.

Strogi centar Dobrinjska jednosoban, 40m2
4 49€

BOMBONA je nov studio apartman sa saunom i đakuzijem, lociran na Novom Beogradu, u blizini Studenjaka. Ovo je savršeno mesto za uživanje za dve osobe, ali može da primi i četvoro.

Novi Beograd, Carina Bul. Zorana Đinđića jednosoban, 42m2
4 49€

MANGO je odličan, potpuno renoviran studio apartman za četiri osobe, u samom srcu Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici.

Strogi centar Knez Mihajlova jednosoban, 45m2
4 P 39€

SAMBA je izuzetno lep studio apartman u A Bloku. U njemu mogu boraviti četiri osobe, ali je savršen za dve.

Novi Beograd, A blok Uroša Martinovića jednosoban, 35m2
4 P 38€

MARKO je potpuno nov apartman u potpuno novom kompleksu Savada na Novom Beogradu, u blizini naselja Belvil. U pitanju je studio sa terasom u kome može da boravi četvoro.

Novi Beograd Uroša Martinovića jednosoban, 32m2