J

Jednosobni apartmani Beograd

Na ovoj stranici nalaze se svi jednosobni apartmani u Beogradu iz naše ponude. Jednosobni apartmani su oni koji nemaju odvojenu spavaću sobu. U ovu grupu spadaju garsonjere, odnosno studio apartmani, kao i oni sa odvojenom kuhinjom, sa kvadraturama od minimalnih 16 do čak 55 m2. Klikom na link DVOSOBNI APARTMANI BEOGRAD ili TROSOBNI APARTMANI BEOGRAD možete pregledati i druge, veće apartmane iz naše ponude.

Rezultat pretrage: Jednosobni apartmani Beograd

Prikaži vece slike

2 P 250€

OKEAN je zapravo vaš privatni spa centar sa integrisanim dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Iznajmite OKEAN na dan i uživajte u bazenu, hidromasažnoj kadi, sauni, turskom kupatilu...

Zemun Ugrinovačka jednosoban, 90m2
4 150€

MEDUZA je savršeno mesto za relaksaciju. To je, pre svega, privatni spa centar koji sadrži hidromasažnu (đakuzi) kadu za četvoro, saunu, tursko kupatilo i slanu sobu. Nakon toga, ovo je apartman za četvoro u Zemunu.

Zemun Ugrinovačka jednosoban, 80m2
4 150€

BOMBA je stan na dan za žurku. Sa velikim đakuzijem, saunom, bazenom i disko kuglom iznad ludog separea, prava je bomba za provod sa prijateljima.

Novi Beograd Bul. Mihajla Pupina jednosoban, 80m2
2 79€

SEKSTET je spa apartman na Voždovcu. Prima dve osobe, kojima su na raspolaganju ogroman đakuzi i infracrvena sauna.

Voždovac Gostivarska jednosoban, 40m2
2 P 68€

SPA je apartman za velikom "đakuzi" kadom za 6 osoba, ogromnim kružnim krevetom i puno ogledala. Gostima je na raspolaganju i parking mesto, uključeno u cenu.

Centar Cvijićeva jednosoban, 32m2
4 P 68€

TEOREMA je najluksuzniji od malih apartmana iz naše ponude. Lociran je u strogom centru Beograda. Gostima na raspolaganju je parking mesto u dvorištu zgrade.

Strogi centar Simina jednosoban, 35m2
2 P 68€

HIDRA je moderan spa-apartman na prvom spratu dvorišnog objekta sa četiri apartmana, u centru Beograda. Ima jedinstven ogromni okrugli đakuzi i savršeno je mesto za opuštanje.

Centar Cvijićeva jednosoban, 50m2
4 65€

NANT 3 je jedna od tri slične luksuzne sobe u Francuskoj ulici. Prima četiri osobe.

Strogi centar Francuska jednosoban, 32m2
4 65€

ALDO je biser u ponudi BEOAPARTMAN-a. U pitanju je savršen smeštaj u predivnoj zgradi na pešačkoj zoni u najstrožem centru Beograda

Strogi centar Knez Mihajlova jednosoban, 55m2
2 60€

ZLATNI je izuzetno lepo uređen studio apartman za dvoje sa đakuzijem i saunom u kupatilu. Smešten je u blizini Cvetnog trga.

Centar Svetozara Markovića jednosoban, 30m2
4 60€

MED je studio apartman sa đakuzijem i saunom u kupatilu, ali i delimično odvojenim kutkom za spavanje. Nalazi se na Novom Beogradu i pokazaće vam se u punom sjaju tek kad padne noć.

Novi Beograd, Carina Bul. Zorana Đinđića jednosoban, 45m2
4 59€

BROZ je vrhunski apartman u strogom centru Beograda, lociran direktno naspram Starog Dvora. Iako je u pitanju studio apartman, udoban je za četvoro.

Strogi centar, Terazije Kralja Milana jednosoban, 38m2
2 59€

NANT 2 je soba za dvoje,sa kupatilom, u strogom centru Beograda. Deo je celine od tri slične smeštajne jedinice koje se nalaze na istom spratu.

Strogi centar Francuska jednosoban, 25m2
2 58€

INTIMO je vrhunski, luksuzan apartman sa velikom hidromasažnom kadom, lociran u lepom delu Vračara u novoj zgradi. Đakuzi, ogledala na plafonu, bade mantili, papuče i bezbroj atraktivnih svetala - samo su neki interesantni detalji ove savršene oaze za dvoje.

Vračar Čuburska jednosoban, 30m2
2 58€

KLEOPATRA je romantičan apartman sa đakuzi kadom i infracrvenom saunom u širem centru Beograda.

Centar, Palilula Bul. Despota Stefana jednosoban, 35m2
4 58€

VULKAN je moderan studio apartman otvorenog koncepta, sa delimično odvojenom spavaćom sobom. Nalazi se svega dvadeset metara od Knez Mihailove ulice.

Strogi centar Sremska jednosoban, 52m2