d

Dvosobni apartmani u Beogradu

Na ovoj stranici nalaze se svi dvosobni apartmani u Beogradu iz naše ponude. Dvosoban apartman ima jednu odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu u kojoj se najčešće rasklapa neki element nameštaja, pa su takvi stanovi obično pogodni za smeštaj do četiri odrasle osobe. Ukoliko Vam više odgovara TROSOBAN APARTMAN U BEOGRADU ili STUDIO APARTMAN- kliknite na link i izaberite najbolji smeštaj za sebe.

Rezultat pretrage: Dvosobni apartmani u Beogradu

Prikaži vece slike

7 30€

MORNAR je klasično uređen stan na dan u Žarkovu sa dve spavaće sobe. Može da primi 7 osoba.

Žarkovo, Čukarica Poručnika Spasića i Mašere dvosoban, 50m2
6 P 49€

LUKA je apartman u novog zgradi na Dorćolu. Ima odvojenu spavaću sobu i prima čak šest osoba. Uz doplatu od 10 EUR/dan na raspolaganju je čuvano parking mesto.

Dorćol Herceg Stjepana dvosoban, 45m2
6 P 54€

DEVETKA je uredan i prostran dvosoban apartman u Belvilu sa terasom i sopstvenim parkingom. Izuzetno je komotan za četiri, a može vrlo udobno da smesti čak šest odraslih osoba.

Novi Beograd, Belvil Jurija Gagarina dvosoban, 61m2
6 P 45€

PIONIR je izvanredan i potpuno renoviran apartman u jednoj od lepših četvrti šireg centra Beograda. Njegov zacakljeni i zbilja prijatan ambijent smešta čak šest odraslih osoba a gostima je na raspolaganju i parking mesto u dvorištu zgrade.

Centar, Palilula Draže Pavlovića dvosoban, 55m2
6 40€

ISTOK je odličan, prostran i moderan apartman u strogom centru Beograda sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan za boravak do šest odraslih osoba.

Strogi centar Dečanska dvosoban, 55m2
6 P 59€

UNA je apartman za šest osoba u Belvilu. Ima odvojenu spavaću sobu, terasu i nadzemni parking uključen u cenu. Garaža je moguća na upit uz doplatu.

Novi Beograd, Belvil Jurja Gagarina dvosoban, 65m2
6 52€

Apartman GLIŠA u centru Beograda, nadomak parka Tašmajdan i restorana Madera, je kompletno renoviran i odlično opremljen dvosoban apartman u kome može odsesti šest gostiju.

Centar, Tašmajdan Svetozara Markovića dvosoban, 60m2
6 55€

MANSARDA je smeštajna jedinica na Vračaru u nešto starijoj nižespranici na Vračaru. Može da smesti 6 osoba.

Vračar Bojanska dvosoban, 38m2
6 50€

ZETA je apartman sa spavaćom sobom, pored Brankovog mosta, u delu grada poznatijem kao Savamala. Prima čak šest osoba.

Centar, Savamala Crnogorska dvosoban, 60m2
6 40€

SOMBRERO je renoviran dvosoban apartman u neposrednoj blizini Beogradske Arene. Prima čak šest osoba.

Novi Beograd, Arena Antifašističke borbe dvosoban, 40m2
6 P 65€

BUKET je prostran dvosoban apartman u strogom centru grada. U njemu komotno može boraviti 6 osoba, a u cenu najma uključeno je i parking mesto u dvorištu zgrade.

Strogi centar Višnjićeva ulica dvosoban, 50m2
6 P 45€

BOTANIKA je renoviran, savršeno uredan i izuzetno tih apartman sa odvojenom spavaćom sobom, smešten u centru Beograda. Gostima su na raspolaganju čak dva parking mesta u dvorištu zgrade. Može da primi šest osoba.

Centar Draže Pavlovica dvosoban, 55m2
6 P 45€

KOKPIT je vanserijski uređen apartman u Belvilu. Ima odvojenu spavaću sobu, terasu i parking mesto u podzemnoj garaži, a prima čak šest osoba.

Novi Beograd, Belvil Jurja Gagarina dvosoban, 67m2
6 P 48€

TANGO je odličan apartman sa sa dve sobe i odvojenim trpezarijsko-kuhinjskim delom. U potpunosti je renoviran u maju 2016. godine i prima čak šest odraslih osoba. Uz malu terasu sa prelepim gradskim pogledom, tu je i parking u dvorištu.

Centar, Železnička stanica Balkanska dvosoban, 54m2
6 P 48€

DANICA je potpuno renoviran salonski apartman sa dve spavaće sobe, terasom i parkingom u dvorištu zgrade. Smešten je u centru Beograda, u blizini železničke stanice i može da primi šest odraslih osoba.

Centar Balkanska dvosoban, 65m2
6 48€

FAMILIJA je prostran salonski stan u centru Beograda. Idealan je smeštaj za veću porodicu. Renoviran je 2016. godine i ima zasebnu veliku spavaću sobu i manju terasu.

Centar, Dorćol Strahinjića Bana dvosoban, 62m2