d

Dvosobni apartmani u Beogradu

Na ovoj stranici nalaze se svi dvosobni apartmani u Beogradu iz naše ponude. Dvosoban apartman ima jednu odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu u kojoj se najčešće rasklapa neki element nameštaja, pa su takvi stanovi obično pogodni za smeštaj do četiri odrasle osobe. Ukoliko Vam više odgovara TROSOBAN APARTMAN U BEOGRADU ili STUDIO APARTMAN- kliknite na link i izaberite najbolji smeštaj za sebe.

Rezultat pretrage: Dvosobni apartmani u Beogradu

Prikaži vece slike

4 39€

ZORAN je vrlo lep, besprekorno uredan i čist apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, pored KOMBANK Arene na Novom Beogradu.

Novi Beograd, Arena Zorana Đinđića dvosoban, 45m2
3 39€

Apartman VIŠNJA je jednosoban apartman na lepoj lokaciji na gornjem Dorćolu, prijatnih boja i lepog dekora i predstavlja veoma lep smeštaj za do tri osobe.

Strogi centar Višnjićeva ulica dvosoban, 40m2
4 39€

SKVER je uredan apartman sa spavaćom sobom u prizemlju zgrade na samoj Slaviji, pogodan za smeštaj četiri odrasle osobe.

Centar, Slavija Makenzijeva dvosoban, 46m2
3 P 39€

Apartman HRAM nalazi se u blizini Hrama Svetog Save, u novoj zgradi, sa odvojenom spavaćom sobom i udoban je za smeštaj 3 osobe.

Centar, Slavija Stojana Protića dvosoban, 48m2
3 39€

KOLARAC je apartman na samom Trgu Republike. Ima odvojenu malu spavaću sobu i definitivno je pogrešan izbor ako u Beograd dolazite sopstvenim kolima!

Strogi centar Kolarčeva dvosoban, 35m2
5 39€

ZVONO je apartman za petoro u blizini glavne železničke stanice.

Centar, Železnička stanica Karađorđeva dvosoban, 41m2
5 39€

STUDENT je perfektno lociran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, sposoban da primi pet odraslih osoba po fenomenalnoj ceni. Od Knez Mihajlove udaljen je stotinak metara.

Strogi centar Studentski trg dvosoban, 50m2
4 P 39€

ANĐELO je mali ali vrlo lepo spakovan apartman sa zasebnom spavaćom sobom, u novoj zgradi na Dorćolu. Može da primi četiri osobe. Gostima je na raspolaganju i parking mesto u garaži zgrade, čije se korišćenje doplaćuje 5evra na dan.

Centar, Dorćol Cara Dušana dvosoban, 37m2
4 39€

NEVSKI je odličan apartman sa odvojenom spavaćom sobom na Dorćolu, desetak minuta pešice udaljen od Trga Republike. Pogodan je za četvoro odraslih.

Centar, Dorćol Cara Dušana dvosoban, 45m2
4 39€

TESLA je odličan, prostran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran na Novom Beogradu, u blizini hotela Jugoslavija. Na trećem je spratu četvorospratne zgrade bez lifta i prima četiri osobe.

Novi Beograd Bul. Nikole Tesle dvosoban, 70m2
4 39€

AVALA je veoma lep, potpuno renoviran apartman u prizemlju zgrade u Avalskoj ulici, par stotina metara od Slavije. Ima odvojenu spavaću sobu i može da primi do 6 odraslih osoba.

Centar, Slavija Nikolaja Krasnova dvosoban, 42m2
4 39€

EKSCELZIOR je veoma prostran apartman sa zasebnom spavaćom sobom, lociran u centru Beograda, u blizini istoimenog hotela. Može da primi četiri osobe.

Strogi centar Krunska dvosoban, 65m2
3 P 39€

AHIL je lep dvosoban stan na dan na Zvezdari sa parkingom. Prima 3 osobe.

Zvezdara Jedrenska dvosoban, 38m2
4 39€

BAN je vrlo uredan, šaren apartman na vrhunskoj lokaciji u strogom centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i lepu terasu. Na trećem je spratu zgrade bez lifta.

Strogi centar Strahinjića Bana dvosoban, 46m2
5 40€

MORAVA 2 je smeštaj neobičnog rasporeda prostorija. Nalazi se na istom spratu kao i dve istoimene jedinice, a prima pet osoba.

Strogi centar Gospodar Jevremova dvosoban, 45m2
5 40€

BASTION je renoviran dvosoban stan na Novom Beogradu, u blizini Delta Sitija i Savskog keja. Prima pet osoba.

Novi Beograd Jurija Gagarina dvosoban, 55m2