d

Dvosobni apartmani u Beogradu

Na ovoj stranici nalaze se svi dvosobni apartmani u Beogradu iz naše ponude. Dvosoban apartman ima jednu odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu u kojoj se najčešće rasklapa neki element nameštaja, pa su takvi stanovi obično pogodni za smeštaj do četiri odrasle osobe. Ukoliko Vam više odgovara TROSOBAN APARTMAN U BEOGRADU ili STUDIO APARTMAN- kliknite na link i izaberite najbolji smeštaj za sebe.

Rezultat pretrage: Dvosobni apartmani u Beogradu

Prikaži vece slike

4 37€

BOB je renoviran apartman na Dorćolu, sa zasebnom spavaćom sobom i velikom terasom. Nesvakidašnji pogled sa trinaestog sprata na Dunav i banatsku ravnicu dovoljan je razlog BOB bude vaš izbor. Prima četiri osobe.

Dorćol Mike Alasa dvosoban, 37m2
2 38€

UŠĆE je dvosoban stan na dan u blizini tržnog centra Ušće. Solidne kvadrature i opremljenosti, udobno je mesto za boravak do tri osobe.

Novi Beograd, Ušće Bul. Mihajla Pupina dvosoban, 38m2
4 38€

IZABEL je vrlo uredan, prostran, renoviran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i malom terasom, na perfektnoj lokaciji strogom centru Beograda. Prima četvoro.

Strogi centar Makedonska dvosoban, 55m2
4 38€

KARIBIK je veoma uredan apartman za četvoro, sa zasebnom spavaćom sobom i terasom. Lociran je na Novom Beogradu u blizini zemunskog keja i Hotela Jugoslavija i preporučujemo ga za one kojima je higijena u prvom planu!

Novi Beograd Palmira Toljatija dvosoban, 50m2
3 38€

DRAMA je kompletan dvosoban apartman u novoj zgradi na Vračaru. Prima tri osobe, ali je savršen za par.

Vračar, Crveni krst Timočka dvosoban, 35m2
4 38€

MORAVA 3 je jedna od tri smeštajne jedinice na istom spratu u Gospodar Jevremovoj. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

Strogi centar Gospodar Jevremova dvosoban, 38m2
4 P 38€

DELFIN je prijemčiv i prilično povoljan stan na dan u centru Beograda sa parking mestom koje je uključeno u cenu. Smešta do četiri odrasle osobe.

Centar, Železnička stanica Balkanska dvosoban, 45m2
4 P 38€

SPLENDID je potpuno renoviran, vrlo otmen i luksuzan apartman u centru Beograda, u blizini sportskog centra na Dorćolu. Ima odvojenu spavaću sobu i pregršt lepih i modernih elemenata enterijera. U dvorištu zgrade gostima je na raspolaganju besplatno parking mesto.

Centar, Dorćol Tadeuša Košćuška dvosoban, 40m2
4 P 38€

BUZUKI 1 je nov apartman za četvoro u novoj zgradi kod parka "Šumice" na Voždovcu. Ima odvojenu spavaću sobu, veliku terasu i garažno mesto uključeno u cenu najma apartmana.

Voždovac Janisa Janulisa dvosoban, 47m2
4 38€

TIMOK je svetao apartman u novoj zgradi na Vračaru. Ima zasebnu spavaću sobu i terasu, i smešta do četiri odrasle osobe.

Vračar Timočka dvosoban, 42m2
3 P 38€

STEPA je potpuno nov apartman na Banjici sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, petnaestak minuta pešice udaljen od VMA.

Voždovac, Banjica Vojvode Stepe dvosoban, 48m2
4 P 39€

Stan na dan u Cetinjskoj ulici MOHITO smešten je na prvom spratu zgrade bez lifta i prima četiri osobe.

Strogi centar, Skadarlija Cetinjska dvosoban, 35m2
4 39€

RETENZIJA je apartman u novijoj zgradi na granici Novog Beograda i Zemuna. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

Novi Beograd Bulevar Mihajla Pupina dvosoban, 55m2
4 P 39€

MINT je apartman na dan u Cetinjskoj, u srcu Beograda ulici. Ima odvojenu spavaću sobu, parking na upit i može da smesti 4 osobe.

Strogi centar, Skadarlija Cetinjska dvosoban, 30m2
4 39€

ETNA je mali i veoma lepo organizovan apartman za četvoro, sa zasebnom spavaćom sobom, lociran na Novom Beogradu, na visokom prizemlju novije zgrade u blizini Arene.

Novi Beograd, Arena Španskih boraca dvosoban, 35m2
4 P 39€

MOSKVA je lep i korektan apartman sa odvojenom spavaćom sobom na Vračaru. Smešta četvoro.

Vračar Njegoševa dvosoban, 50m2