Apartmani Beograd u Beogradu na slovo P

Rezultat pretrage: Apartmani Beograd u Beogradu na slovo P

Prikaži vece slike

7 40€

PUTNIK je četvorosoban stan na dan na Vidikovcu. Njegov neobičan enterijer može da primi čak sedam gostiju.

Vidikovac Vidikovački Venac četvorosoban, 64m2
7 80€

POGLED je prostran i lepo uređen trosoban stan u Savamali u Beogradu. Njegov uredni enterijer može smestiti čak sedam odraslih osoba.

Centar Gavrila Principa trosoban, 80m2
6 P 45€

PIONIR je izvanredan i potpuno renoviran apartman u jednoj od lepših četvrti šireg centra Beograda. Njegov zacakljeni i zbilja prijatan ambijent smešta čak šest odraslih osoba a gostima je na raspolaganju i parking mesto u dvorištu zgrade.

Centar, Palilula Draže Pavlovića dvosoban, 55m2
6 P 59€

PARK je udoban i prostran, perfektno održavan apartman sa dve odvojene spavaće sobe, u blizini glavne železničke stanice. Gostima je obezbeđeno besplatno parking mesto u garaži. PARK može da primi do šest osoba.

Centar Hajduk Veljkov Venac trosoban, 80m2
5 42€

PLIŠ je lep dvosoban apartman na Voždovcu, u novoj zgradi u ulici Gospodara Vučića. Prima pet osoba.

Vračar Gospodara Vučića dvosoban, 45m2
4 P 49€

PRESTIŽ je dvosoban apartman u srcu Vračara, svega par minuta šetnje od Slavije. Kompletno je renoviran i moderno opremljen za boravak četiri osobe.

Centar, Slavija Smiljanićeva dvosoban, 60m2
4 39€

PLEZIR je odlično opremljen i lepo uređen stan na dan na Novom Beogradu. Nalazi se u blizini Starog Merkatora i prima četiri osobe.

Novi Beograd Palmira Toljatija jednosoban, 38m2
4 39€

PONČO je vrlo kvalitetan apartman na Novom Beogradu u neposrednoj blizini Sava Centra. Njegov prijatan enterijer može da primi četiri osobe.

Novi Beograd Bul. Zorana Đinđića dvosoban, 62m2
4 P 50€

PREZIDENT je fenomenalan apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, u dvorišnoj zgradi u strogom centru Beograda. Udoban je za četvoro.

Strogi centar Kralja Milana dvosoban, 50m2
4 48€

PRIMA je apartman u novoj zgradi na Zvezdari, u blizini Vukovog spomenika. Ima odvojenu spavaću sobu i terasu i prima četiri osobe.

Zvezdara Stjepana Ljubiše dvosoban, 50m2
4 40€

PANORAMA je prelep studio apartman u strogom centru grada, sa vanserijskim pogledom na krovove starog Beograda i prestoničke mostove preko reke Save.

Strogi Centar Kralja Milana jednosoban, 30m2
4 P 42€

PREMIJA je apartman sa dve spavaće sobe u centru Beograda, u delu grada poznatom po kafani Banija. Prima 4 odrasle osobe. Uz proveru raspoloživosti, dostupno je i parking mesto na oko 300 metara od apartmana.

Centar Jelene Ćetković dvosoban, 60m2
4 P 44€

POMPEJA je dvosoban apartman za četiri osobe u Belvilu. Ima veliku terasu celom dužinom apartmana, sa koje se pruža lep pogled na Beograd.

Novi Beograd, Belvil Jurija Gagarina dvosoban, 68m2
4 P 48€

PLIMA je kompletno renoviran i lepo uređen dvosoban apartman. Nalazi se nadomak Slavije i u njemu mogu boraviti četiri osobe.

Vračar, Slavija Brane Crnčevića dvosoban, 40m2
4 P 45€

PORTAL je jednosoban stan na dan u Savadi. Ima delimično odvojen spavaći blok, terasu i nadzemno parking mesto u blizini dostupno uz doplatu. Prima četiri odrasle osobe.

Novi Beograd, Savada Uroša Martinovića jednosoban, 37m2
4 P 44€

PEKING je prostran, standardan stan na dan u Belvilu sa zasebnom spavaćom sobom, terasom i parking mestom. Lociran je odmah do Delta sitija i smešta četvoro odraslih.

Novi Beograd, Belvil Đorđa Stanojevića dvosoban, 62m2