a

Apartmani na Vračaru

Na ovoj stranici naći ćete kompletnu listu apartmana iz naše ponude koji se nalaze na opštini Vračar. Ona je jedna od tri koje čine uži centar Beograda. Iako najmlađa, ima veliki broj znamenitosti koje mnogima od posetilaca Beograda služe kao orijentiri (naprimer Hram Svetog Save, Trg Slavija, Crveni Krst ili Čubura). U protekloj deceniji, Vračar je bio omiljeno mesto investitora u nekretnine, tako da je veliki broj starijih kuća zamenjen savremenim višespratnicama od kojih većina ima i garaže. Apartmani na Vračaru predstavljaju odličan izbor za one koji traže smeštaj u centru Beograda, a žele punu funkcionalnost modernih rezidencijalnih objekata. Ukoliko poznajete Vračar i želite smeštaj u tačno određenom delu predlažemo da svoj apartman na Vračaru potražite na interaktivnoj mapi (ova opcija je dostupna samo onima koji pretražuju sa desktop računara).
Iako pripadaju Vračarskoj opštini, zbog čestih upita, za posetioce sajta smo na posebnoj stranici izdvojili i apartmane blizu Trga Slavija.    

Rezultat pretrage: Apartmani na Vračaru

Prikaži vece slike

4 50€

META je apartman na dva nivoa sa đakuzijem. Ušuškan je u mirnoj ulici na Vračaru.

Vračar Ivana Đaje dvosoban, 45m2
4 50€

VENECIJA je dopadljiv studio apartman koji može da primi četvoro. Nalazi se u strogom centru Beograda.

Centar, Vračar Njegoševa jednosoban, 42m2
3 50€

MEDALJON je estetski upečatljiv apartman na Vračaru za 3 osobe.

Vračar Krušedolska trosoban, 68m2
2 P 50€

AFRODITA je stan na dan sa đakuzijem i saunom na Voždovcu. Idealno je mesto za ljubavni par koji želi da se prepusti uživanju.

Voždovac Tetovska jednosoban, 33m2
2 50€

INTIMO je vrhunski, luksuzan apartman sa velikom hidromasažnom kadom, lociran u lepom delu Vračara u novoj zgradi. Đakuzi, ogledala na plafonu, bade mantili, papuče i bezbroj atraktivnih svetala - samo su neki interesantni detalji ove savršene oaze za dvoje.

Vračar Čuburska jednosoban, 30m2
3 50€

BOSFOR je vrhunski apartman sa velikom terasom i jednom spavaćom sobom, u lepom delu Vračara.

Centar, Vračar Kalenićeva dvosoban, 50m2
3 50€

SITI je luksuzan mali apartman za tri osobe na samoj Slaviji, sa garažnim mestom na raspolaganju gostima (uz doplatu)

Centar, Slavija Bulevar oslobođenja jednosoban, 33m2
4 50€

KRISTAL je vrhunski apartman za četvoro na Vračaru. Prostor, zgrada, uređenje, nameštaj - sve odiše elegancijom i luksuzom. Uz mnogo prestižnih čuburskih restorana i kafića u okruženju, apartman KRISTAL je savršen izbor za osobe sa stilom.

Vračar Čuburska dvosoban, 54m2
7 P 50€

ZEBRA je odličan, trosoban apartman u novoj zgradi, par stotina metara daleko od Slavije. Ima dve spavaće sobe i može da smesti čak sedam osoba. Na stotinak metara od apartmana nalazi se garaža, za čije korišćenje se doplaćuje 5 EUR/dan.

Centar, Slavija Kneginje Zorke trosoban, 80m2
6 P 53€

FANKI je potpuno nov apartman na Vračaru, u zgradi iz 2016. godine. Ima dve spavaće sobe, terasu, garažno mesto i dvorišnu orjentaciju. Idealan je za četvoro a prima i šestoro.

Vračar Šumatovačka trosoban, 60m2
5 54€

KAPUĆINO je prostran i svetao apartman u novoj luksuznoj zgradi na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja. Ima dve spavaće sobe i prima pet osoba.

Vračar Maksima Gorkog trosoban, 75m2
6 P 54€

KOSTA je vrlo lep, prostran i prijatan trosoban apartman na samoj Slaviji. Gostima je na raspolaganju parking mesto u garaži.

Centar, Slavija Makenzijeva trosoban, 75m2
5 54€

METROPOL je lep trosoban apartman sa balkonom, par metara od Bulevara. Pogodan je za smeštaj do petoro odraslih.

Centar Braće Nedić trosoban, 50m2
6 55€

MANSARDA je smeštajna jedinica na Vračaru u nešto starijoj nižespranici na Vračaru. Može da smesti 6 osoba.

Vračar Bojanska dvosoban, 38m2
2 P 55€

HARMONIJA je apartman koji čini klasu za sebe. Luksuzan stan u jednako luksuznoj zgradi, sa fenomenalnim enterijerom i savršenom brigom, kako o stanu tako i o gostima koji u njemu borave. HARMONIJA je savršeno mesto za dvoje, a za dodatnih 5 EUR/dan je savršeno mesto i za Vaš automobil.

Vračar Maksima Gorkog dvosoban, 52m2
4 55€

Vrhunski apartman na Slaviji, odmah pored Hrama Svetog Save. Opremljen kožnom garniturom i savršenom tehnikom.

Centar, Slavija Katanićeva dvosoban, 56m2