a

Apartmani na Vračaru

Na ovoj stranici naći ćete kompletnu listu apartmana iz naše ponude koji se nalaze na opštini Vračar. Ona je jedna od tri koje čine uži centar Beograda. Iako najmlađa, ima veliki broj znamenitosti koje mnogima od posetilaca Beograda služe kao orijentiri (naprimer Hram Svetog Save, Trg Slavija, Crveni Krst ili Čubura). U protekloj deceniji, Vračar je bio omiljeno mesto investitora u nekretnine, tako da je veliki broj starijih kuća zamenjen savremenim višespratnicama od kojih većina ima i garaže. Apartmani na Vračaru predstavljaju odličan izbor za one koji traže smeštaj u centru Beograda, a žele punu funkcionalnost modernih rezidencijalnih objekata. Ukoliko poznajete Vračar i želite smeštaj u tačno određenom delu predlažemo da svoj apartman na Vračaru potražite na interaktivnoj mapi (ova opcija je dostupna samo onima koji pretražuju sa desktop računara).
Iako pripadaju Vračarskoj opštini, zbog čestih upita, za posetioce sajta smo na posebnoj stranici izdvojili i apartmane blizu Trga Slavija.    

Rezultat pretrage: Apartmani na Vračaru

Prikaži vece slike

4 44€

KRUNA je simpatičan, izuzetno svetao, dvorišno orjentisan apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran u centru Beograda, u blizini navjiše zgrade u Beogradu, Beograđanke. Može da primi četiri osobe.

Centar Krunska dvosoban, 50m2
4 44€

MAJORKA je potpuno nov, luksuzan studio apartman na Slaviji, sa ogromnom terasom). Pogodan je za četvoro odraslih.

Centar, Slavija Smiljanićeva jednosoban, 36m2
4 P 44€

MARINA je topao i za boravak izuzetno prijatan prostor u neposrednoj blizini Slavije. Udoban je smeštaj za četiri odrasle osobe.

Centar, Slavija Beogradska dvosoban, 45m2
4 44€

MADRID je potpuno nov, vrhunski studio apartman za četvoro, lociran u centru Beograda, stotinak metara od Slavije.

Centar, Slavija Smiljanićeva jednosoban, 32m2
3 45€

PADOVA je smeštajna jedinica sa tri ležaja u dve odvojene prostorije i kapacitetom da smesti troje. Nalazi se u strogom centru Beograda.

Centar Njegoševa dvosoban, 28m2
4 P 45€

TRITON je izuzetno kvalitetan trosoban stan na dan sa garažom na Čuburi. Nalazi se u novoj zgradi i savršen je za smeštaj četiri osobe.

Vračar Vukice Mitrović trosoban, 70m2
4 45€

SATURN je luksuzan apartman na Slaviji, pored Hrama Svetog Save. Sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan je za smeštaj do četiri odrasle osobe

Centar, Slavija Katanićeva dvosoban, 53m2
4 45€

METROPOLIS je apartman na dva nivoa u prizemlju zgrade u Njegoševoj ulici na Vračaru, par minuta hoda od Slavije. Pogodan je za četvoro.

Centar, Slavija Njegoševa dvosoban, 52m2
4 47€

HUA HUA je luksuzan, izvanredno uređen apartman na Vračaru, nedaleko od Vukovog spomenika. Ima odvojenu spavaću sobu i udobno smešta četiri osobe.

Vračar Molerova dvosoban, 60m2
4 P 48€

PLIMA je kompletno renoviran i lepo uređen dvosoban apartman. Nalazi se nadomak Slavije i u njemu mogu boraviti četiri osobe.

Vračar, Slavija Brane Crnčevića dvosoban, 40m2
2 48€

MERILIN je apartman na dan sa đakuzijem, lociran u centru Beograda, dvestotinak metara od Slavije. Ogromno kupatilo, đakuzi za dvoje, fenomenalna led rasveta i puno ogledala- to je ukratko apartman MERILIN.

Centar, Slavija Beogradska jednosoban, 30m2
4 48€

DVORIŠTE je apartman u novoj zgradi na Vračaru, nedaleko od Čuburskog parka. Ima odvojenu spavaću sobu i izlaz na sopstveno dvorište.

Vračar Černiševskog dvosoban, 45m2
4 P 49€

PRESTIŽ je dvosoban apartman u srcu Vračara, svega par minuta šetnje od Slavije. Kompletno je renoviran i moderno opremljen za boravak četiri osobe.

Centar, Slavija Smiljanićeva dvosoban, 60m2
4 P 49€

NIKOLAJ je dvosoban stan na dan u blizini Čuburskog parka. Ima odvojenu spavaću sobu i obezbeđeno parking mesto u dvorištu zgrade (uračunato u cenu najma). Prima četiri osobe.

Vračar Vojvode Dragomira dvosoban, 50m2
4 49€

NOSTALGIJA je odličan, prostran apartman sa dve spavaće sobe, smešten u novoj zgradi na Vračaru. Komotno može primiti četiri odrasle osobe.

Vračar Gajeva trosoban, 80m2
8 50€

VOZ je velik smeštajni objekat na dva nivoa, sa dve spavaće sobe i dve dnevne sobe. Nalazi se skoro na samoj Slaviji i može da primi 8 osoba.

Centar, Slavija Makenzijeva četvorosoban, 130m2