d

Apartmani na Dorćolu, Beograd

Na ovoj stranici naći ćete apartmane u Beogradu na Dorćolu. DORĆOL je deo najstarijeg urbanog jezgra Beograda i prilično reprezentativan deo grada. Odlikuje ga mnoštvo lepih predratnih zgrada, različiti arhitektonski stilovi i mnoštvo kulturnih i zabavnih sadržaja. Ceo Dorćol se smatra strogim centrom Beograda. Čak se i glavna gradska promenada, Knez Mihajlova ulica, ubraja u dorćolske ulice. U poslednjih par decenija, svakako je najpoznatija postala ulica zabave - Strahinjića Bana - ironično nazvana "beogradskom silikonskom dolinom". Izabrati Apartman na Dorćolu znači i da vam Kalemegdan i Zoo vrt uvek na manje od 10 minuta hoda. Ukoliko niste ograničeni samo na Dorćol pogledajte i ostale apartmane u centru Beograda.

Rezultat pretrage: Apartmani na Dorćolu, Beograd

Prikaži vece slike

2 28€

TROJKA je studio apartman za dvoje. Lociran je na Dorćolu, desetak minuta šetnje od Skadarlije i isto toliko od Dunavskog Keja i Kalemegdana.

Centar, Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
2 29€

PETICA je peti od pet skoro identičnih studio apartmana na Dorćolu, smeštenih u blizini Skadarlije, Kalemegdana i dunavskog keja. Prima dve osobe.

Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
3 P 30€

SAT je mali studio apartman na Dorćolu. Prima čak tri osobe. Gostima je na raspolaganju i parking mesto u garaži, čije je korišćenje uključeno u cenu.

Centar, Dorćol Knez Miletina jednosoban, 25m2
3 34€

GALERIJA je lep, u potpunosti renoviran, suterenski apartman u najstrožem centru Beograda. Prima do tri odrasle osobe.

Strogi centar Strahinjića Bana jednosoban, 24m2
2 34€

JEDINICA je skroman studio apartman za dvoje, lociran na Dorćolu. Pripada grupi od pet sličnih apartmana koji dele sprat stambene zgrade.

Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
2 34€

DVOJKA je mali i jeftin studio apartman za dvoje na Dorćolu. Jedan je od pet sličnih apartmana na istom spratu u istoj zgradi. Od Knez Mihajlove udaljen je desetak minuta pešice.

Centar, Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
2 34€

ČETVORKA je jedan od pet skoro identičnih studio apartmana na Dorćolu, u blizini Skadarlije i dunavskog keja. Prima dve osobe.

Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
2 34€

SEDMAK je stan na dan za dvoje za dvoje, lociran na Dorćolu. Pripada grupi od nekoliko sličnih apartmana u istoj zgradi.

Dorćol Visokog Stevana jednosoban, 20m2
4 P 35€

KAPETAN je topao i prijatan apartman sa terasom, odvojenom spavaćom sobom i garažom, smešten u novoj zgradi u mirnoj ulici na Dorćolu. Korišćenje garaže se doplaćuje 5 EUR na dan. Apartman je udaljen od Trga Republike tačno 1km.

Centar, Dorćol Kapetan Mišina dvosoban, 35m2
2 37€

TORANJ je renoviran studio apartman na trinaestom spratu dorćolskog solitera. Jedan je od pet apartmana iz iste grupe, pa je pogodan za spajanje veće grupe gostiju. Prima tri osobe.

Dorćol Mike Alasa jednosoban, 30m2
2 38€

KOCKA je renoviran uredan studio apartman na prvom spratu zgrade u srcu Beograda, stotinak metara od Knez Mihajlove i Kalemegdana.

Strogi centar Kapetan Mišina jednosoban, 30m2
3 38€

NAĐA je renoviran studio apartman na Dorćolu. Nalazi se u blizini beogradskog Zoo vrta i udobno smešta tri osobe.

Centar, Dorćol Tadeuša Košćuška jednosoban, 30m2
2 P 39€

ZENIT je izuzetno uredan apartman u potkrovlju trospratnice bez lifta, lociran u centru Beograda, stotinak metara od Skadarlije. Predstavlja savršen kutak za dvoje.

Centar, Dorćol Džordža Vašingtona jednosoban, 30m2
4 39€

KROV je odličan studio apartman u potkrovlju zgrade u strogom centru Beograda, stotinak metara od pešačke zone. U ovom prelepom spoju starog i modernog mogu da borave do četiri odrasle osobe. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade u kojoj lift ide samo do trećeg.

Strogi centar Cara Uroša jednosoban, 35m2
2 P 39€

MALI BUDA je savršen mali apartman u novijoj zgradi na Dorćolu, sa garažom, idealan za boravak dve osobe.

Dorćol Budimska jednosoban, 28m2
3 39€

CAR je vrlo uredan i svetao apartman na šestom spratu u strogom centru Beograda, sa divnim pogledom na krošnje parka Kalemegdan.

Strogi centar Cara Uroša dvosoban, 44m2