Knez Mihajlova Apartmani TOP 5 (2016)

 

Mnogo brže nego što bismo mi to želeli, došlo je doba godine da se proglasi pet najboljih apartmana u Knez Mihajlovoj. Ova godina nije donela neka naročita iznenađenja u tom pogledu, odnosno ništa preterano ekstravagantno se nije pojavilo u međuvremenu. Tržno hotelski  centar u Rajićevoj je dobio konture, ali je još uvek daleko od završetka, pešačka zona u Beogradu je u međuvremenu dodatno proširena (sada zahvata i ulicu Cara Lazara), a Knez Mihajlova ulica kao destinacija za kratkoročni apartmanski smeštaj nije izgubila ništa u odnosu na prošlu godinu. Čak naprotiv, dobila je i ponešto novo, a novitete možete pogledati i na sada već celoj stranici posvećenoj samo toj tematici na našem matičnom sajtu.

Kao što u slajderu iznad možete videti stanovi na dan koji su ove godine ušli u uži izbor za listu Knez Mihajlova Apartmani Top 5 su dosta različita od onih iz prošlih godina. Naime samo je šampion (koji je to, uzgred-budi-rečeno, već tri godine za redom) fizički u Knezu. Čak tri spadaju u grupu velikih apartmana (STARI GRAD, KOLORADO i ZELENI), a vicešampionsko mesto zauzima jedan apartman sa đakuzijem VEGAS.

Ima li izgleda da neko skine ALDA sa trona?

Videćemo sledeće godine! Do tada, ovo je aktuelna lista, uz koju Vam toplo preporučujemo da pogledate i prethodne dve (pošto ni oni koji su bili odabrani u 2014 i 2015 nisu za bacanje).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *