Apartmani u Beogradu koje nije pregazilo vreme

Radeći u industriji kratkoročnog rentiranja apartmana u Beogradu (popularno –  apartmani u Beogradu ili stan na dan) već skoro 15 godina, uvek smo na neki način „jurili“ inovacije u pogledu toga šta apartman može da ponudi gostu. Počevši od jednostavno opremljenih „običnih“ stanova, preko malo luksuznijih, tematskih, dizajnerskih… došli smo do ponude stanova sa spa centrima (saunama, tepdarijumima, đakuzijima) ili čak stanova sa pravim bazenima koji su na raspolaganju isključivo gostima apartmana, odnosno nalaze se u njihovom privatnom prostoru. Evolucija apartmana u Beogradu podudarala se sa porastom tražnje za ovakvim tipom smeštaja, pa nije neobično da smo se mi, agencije za izdavanje stanova na dan, i vlasnici stanova utrkivali da gostima damo priliku da iznajme bolji i drugačiji smeštaj od onog na koji su navikli.

Industrija – kao i svaka druga. Kako je uvek na tržištu onih koji će probati „slanu Plazmu“ ili „Smoki sa čokoladom“, tako je i u našem slučaju deo gostiju svakodnevno voljan da proba novo i drugačije. Međutim, postoji i ono što se na svakom tržištu naziva klasika. To su „obična Plazma“ i „običan Smoki“, nešto sa čim nema greške, u žargonu – sigurica. Kod nas, to su oni apartmani u Beogradu koji su dugo u ponudi, čitavu deceniju. To su stanovi koji su opstali u moru novih i drugačijih, atraktivnijih i modernijih. I, najvažnije, to su stanovi za koje postoji konstantna potražnja, bilo da se radi o gostima koji se u njih vraćaju, ili o gostima koji prvi put dolaze.

Verovali ili ne, naši gosti često znaju šta traže i žele da borave isključivo u apartmanu koji su sami izabrali, verovatno višesatnom pretragom našeg sajta. Statistika kaže da se u delu gde su izlistani najtraženiji apartmani u Beogradu, za koje dobijamo najviše upita, godinama nalaze i neki od najstarijih. Da ne biste nagađali o kojim se apartmanima radi, evo ih.

VUK – povoljan dvosoban apartman u Beogradu za 4 osobe

VUK je sinonim za „povoljan apartman za četvoro“. Nalazi se kod Vukovog spomenika, ni u strogom centru ni na periferiji. Dovoljno je blizu da je gostima sve dostupno, a opet dovoljno udaljen da imaju mir. Njegova posebna prednost je cena. Stan na dan za manje od 9 evra po osobi je prava retkost. Odavno je u našoj ponudi, skoro od početka, najčešće je zauzet i za njega se uvek traži „karta više“.

apartman Beograd Vukov spomenik

MARINA – apartman na Slaviji sa parkingom

MARINA je još jedan dragulj BeoApartmana. Nalazi se na pola puta od Slavije do Bulevara, ima odvojenu spavaću sobu, prima 4 osobe i ima parking. I sve to za samo 35 evra po noćenju. Gotovo da ne postoji gost kome ovakva ponuda ne odgovara.

apartman u Beogradu Slavija

NEVENA – apartman u Belvilu

Kada se izgradilo naselje Belvil i kada su prvi stanovi dospeli u ponudu stanova na dan, bilo je jasno da se radi o kvalitetnom smeštaju koji će biti itekako tražen. NEVENA je jedan od prvih klasičnih „belvilovskih“ stanova sa odvojenom spavaćom sobom, terasom i parkingom.

apartman Beograd Belvil

BUDA – apartman za 4 osobe na Dorćolu sa parkingom

i

MALI BUDA –  studio na Dorćolu sa parkingom

BUDA i njegova manja verzija MALI BUDA su nesumnjivo postali autonoman brend stanova na dan. Pamtljiv naziv i proveren kvalitet ovih apartmana su bili dobitna kombinacija za njihovo uspešno izdavanje. Uz renoviranja i dobro održavanje traju već 11 godina.

apartmani Beograd dorćol

apartman Beograd Dorcol

ZEBRA – trosoban apartman na Vračaru za 7 osoba sa garažom

Po mnogo čemu specifičan apartman ZEBRA postao je klasik za sve porodice i veće grupe gostiju koji dolaze u Beograd. Krase ga veliki kapacitet, parking mesto uprkos lokaciji gde je parking retkost, predusretljivost vlasnika i zaista besprekorna čistoća. Ko se uveri u sve ovo, nema dilemu u izboru apartmana za svoj naredni boravak.

apartmani Beograd Slavija

APOLON – apartman u Belvilu

U pomenutom Belvilu su svi stanovi manje-više slični. Njihovo izvorno stanje je dosta uredno, prostorije su dobro raspoređene i kako god da su opremljeni – ukupan utisak je da se radi o modernom i uređenom apartmanu. No, prvi koji je u dizajnu otišao korak dalje je apartman APOLON. Promenom tipskog kupatila, fenomenalnom rasvetom i dodavanjem dekorativnih elemenata izdvojio se kao jedan od najlepših i najtraženijih apartmana u Belvilu.

apartman APOLON Belvil Novi Beograd

CAR – apartman u strogom centru Beograda

Uprkos prosečnoj uređenosti i opremljenosti, a zahvaljujući lokaciji i ceni, CAR je od 2012. godine jedan od najtraženijih apartmana u Beogradu. Nalazi se na manje od pet minuta do Knez Mihajlove, a ima pogled na Kalemegdan.

apartman Beograd strogi centar

MAGIJA – luksuzan apartman u centru Beograda

Ako pogledate fotografije apartmana MAGIJA, verovatno nećete verovati da uskoro puni 9 godina. I danas bismo ga opisali istim rečima, među kojima preovladava pridev „savršen“. Sa dve spavaće sobe, dva parking-mesta i luksuznim enterijerom, zaista je savršen, što potvrđuju njegovo trajanje i popunjenost.

MAGIJA apartman strogi centar Beograd lux

ATOS – studio apartman kod Arene

ATOS je stan na dan koji se ne odbija. Odlično je lociran,  povoljan je, pogodan za goste koji dolaze dvojim automobilom, idealan i za par i za poslovna putovanja. Redovno je održavan i uređivan, pa se gosti u njega rado vraćaju.

apartmani Beograd Arena

BETI – studio na Terazijama sa parkingom

BETI je kutak za dvoje u strogom centru. To je apartman koji je tipičan primer kako treba da izgleda stan na dan u centru svakog grada, pa i Beograda. Na svega dvadeset kvadrata njegove površine nalazi se sve što je potrebno za dan, dva ili pet.

studio apartman Beograd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *