SPA apartman za Dan zaljubljenih

Ono što je nekada podrazumevalo spa apartman ili apartman sa đakuzijem u Beogradu odavno je prevazišlo nekadašnje poimanje takvih apartmana kao soba sa malo većom kadom koja ima mlaznice i nalazi se u nekom ćošku. Standardi u uređenju enterijera su napredovali ka izuzetnim rešenjima modernih prostora u kojima se đakuzi kade, neretko kao autonomni element nezavisan od kupatila, nalaze na različitim mestima. Više nisu ni retki apartmani sa nešto većim prostorima za kupanje, čak sa velikim pravim bazenima. Skoro neizostavni deo takvih apartmana postaju saune i tepidarijumi, te se u ponudi nalaze pravi manji ili veći spa centri, dovoljni za potpuni užitak i opuštanje.

Upravo ovaj tip apartmana je najtraženiji kada je u pitanju februar i najčešći upit koji dobijamo – apartman za dan zaljubljenih. Imajući u vidu da su apartmani sa đakuzijem najbrže rastuća kategorija smeštaja na našem sajtu i da, nažalost, ne možemo u jedan tekst da ih sve smestimo, napravili smo naš izbor apartmana za Dan zaljubljenih. Celokupnu ponudu apartmana sa đakuzijem možete videti ovde, ali nemojte zaboraviti da romantično veče možete provesti i u nekom od „običnih“ lepo uređenih apartmana u kojima možete imati potpunu privatnost i udobnost.

SPA apartman – naš izbor

Apartman OLIMPIK je pravi privatni spa centar u kome je moguće i prespavati. Već na prvi pogled se vidi da nije reč o klasičnom apartmanu, već o prostoru sa prilično velikim bazenom, đakuzijem i finskom saunom. Tu je i smeštajni deo nesvakidašnjeg dizajna. Iako je u njemu dozvoljen boravak više osoba, ovoga puta ga predstavljamo kao romantičnu oazu za dvoje.

ŠEĆERLEMA je luksuzan stan na dan sa đakuzijem. Nalazi se na Novom Beogradu i zauzima 90 kvadrata na poslednjem spratu zgrade. Jedinstven položaj i kosi krovovi pružaju mogućnost specifičnih rešenja kao što je đakuzi kada pod vedrim nebom. Ne manje romantične trenutke nudi spa deo smešten u kupatilu, koji obuhvata još jedan đakuzi, saunu i tepidarijum.

Još jedan neobičan spa apartman KALIOPA nalazi se na Voždovcu. Na njegovoj relativno maloj površini nalazi se prostor za uživanje upečatljivog enterijera. Osim dnevne sobe sa kuhinjom, tu su i kupatilo sa đakuzi kadom i spavaća soba u okviru koje je kabina sa infracrvenom saunom, kao i namenski preuređen prostor sa tepidarijumom.

SJAJ je natprosečan stan na dan sa djakuzijem i saunom na Novom Beogradu. U njemu je smeštena dnevna soba otvorenog koncepta, odvojeni toalet i kupatilo i spavaća soba. Tu se krije magija u vidu spa odeljka – infracrvene saune i ugaone đakuzi kade za dvoje. Uz namenski urađeno osvetljenje, ne sumnjamo da ćete uživati u sjaju ovog apartmana.

Poslednji, ali ne najmanje važan, apartman H2O je premium apartman sa spa centrom. Nalik hotelskom apartmanu, obuhvata deo za spavanje i kupatilo sa dve tuš kabine. Međutim,  iza jednih vrata nalazi se nestvarno intiman prostor sa tepidarijumima, dve saune i okruglim đakuzijem na podestu sa mozaičnom oplatom koja asocira na rimska kupatila. Radi se o izvanrednom mestu za romantično veče i uživanje za sva čula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *