Jeftin apartman u Beogradu? Zašto ne tri :)


Ukoliko hitno tražite jeftin apartman u Beogradu kontaktirajte nas odmah. Ako pak imate par minuta vremena da posvetite izboru predlažemo da pročitate tekst u produžetku. 

Cena je za većinu čovečanstva odlučujući faktor izbora za većinu proizvoda ili usluga.

U tom pogledu ni kratkoročni apartmaski smeštaj nije izuzetak. Istini za volju, on je i nastao kao cenovno prihvatljivija varijanta u odnosu na druge vrste smeštaja u kojoj se do određene mere zadržava komfor koji imamo u sopstvenim domovima.

Ako ste nekada tražili smeštaj u Beogradu koristeći termin apartmani Beograd jeftino može se desiti BeoApartman nije bio u samom vrhu izbora. Iako ne bez pristrasnosti, usuđujemo se da konstatujemo da je to bila greška.

Naša ponuda se u protekloj dekadi stalno menjala: usavršavala i svesno podizala kriterijume kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu.

Jedna stvar ostala konstantna – u BeoApartmanu ste uvek mogli da nađete jeftin apartman u Beogradu. Pritom, nije bilo važno koliko je gostiju u pitanju, koji je deo grada ili da li ima garažu – za sve prilike gde je ograničen budžet vrlo je verovatno da imamo ima jako dobro rešenje.

Pokušaćemo to da ilustrujemo primerom tri apartmana u našoj ponudi od kojih svaki ima svoje prednosti – spaja ih to što u svakom od njih može boraviti 4 osobe.

Naravno ukoliko želite više da istražujete pogledajte  stranicu iz linka iznad.

Jeftin apartman u Beogradu broj 1. – MONIKA

Prvi na listi je sinonim za jeftin apartman u „najstrožijem“ centru Beograda. Iako sa galerijom ima čak 2 funkcionalna ležaja i vrlo solidno kupatilo. Privatnost je svakako zagarantovanija od one koju možete imati u hotelu a  cena je više nego prihvatljiva posbeno kada shvatite da u njemu mogu spavati 4 osobe). Više informacija  možete naći na matičnoj stranici. Osim toga ima i blizanca MALIBU, pa možete smestiti i veće grupe.

Jeftin apartman u Beogradu broj 2. – ASJA

 Ako najuži centar ne igra preterano važnu ulogu u izboru jeftinog smeštaja u Beogradu sledeći na listi jeftinih apartmana bi sigurno bila ASJA. Mada na samom obodu Novog Beograda, ima sve prednosti apartmanskog smeštaja, uključujući i veš mašinu, a pošto se nalazi van zona parkiranja u gradu, povoljan je i za one koji dolaze kolima. Ima odvojenu spavaću sobu, i kapcitet da smesti troje, ali je enterijer zaista impresivan za ovaj cenovni rang.

Jeftin apartman u Beogradu broj 3. – ZNAČKA

Poslednji ali možda i najvažniji u ovoj priči o jeftinim apartmanima u Beogradu je i apartman ZNAČKA. U pitanju je najjeftiniji jednosobni apartman sa garažom u našoj ponudi u koji se može smestiti četiri osobe. Nalazi se Botaničke bašte, tako da predstavlja dobar izbor čak iako ne dolazite kolima (samim tim je još jeftiniji), jer Vas samo desetotominutna prijatna šetnja razdvaja od famoznog Kruga Dvojke – tj. “strogog” centra grada. Međutim, njegov najveći kvalitet je pored opremljenosti za duže boravke (ima veš mašinu) je upravo garaža koja garantuje bezbednost vašeg mehaničkog ljubimca.

Dakle, da rezimiramo.

Možda u BeoApartmanu nećete naći najjeftinije apartmane po bruto ceni – ali u odnosu cene i kvaliteta, teško da ćete naći iznivelisaniju ponudu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *