Apartmani za potpuni užitak u Beogradu I – Apartman Milano (sa djakuzijem)

Kratkoročni apartmanski smeštaj u Beogradu je delatnost koja u očima većine, vuče teret asocijacija koje su retko na strani dobrog vaspitanja – najčešće su vezane za užase i divote promiskuiteta. Vrlo često najam stanova na dan se posvesno izjednačava sa najmom stana za noć koju ne provodite sami…Iako je politika BEOAPARTMANa krajnja diskrecija tj. nikada ne zalazimo u privatnost naših gostiju, interesantan je podatak da gro posetilaca zaista traži samo smeštaj u Beogradu, zato što ili nemaju ili ne žele da maltretiraju rodbinu i prijatelje koji i ovako žive u skučenom prostoru. Dobar deo apartmana u našoj ponudi odgovara upravo toj kategoriji – dobar smeštaj po prihvatljivoj ceni. Ipak, to nipošto ne znači da za one koji su odlučili da impresioniraju pripadnicu lepšeg pola ili oraspolože životnu saputnicu ili (mada se sami protivimo ovakvoj verbalizaciji) samo „privedu nešto“, nemamo šta da ponudimo. Au contraire Rodney!

E sad… po našem skromnom mišljenju, ako su obe strane zaista voljne, lokacija ne bi trebalo da bude inicijalna kapisla seksualno razularenog ponašanja. Međutim, postoje mesta koja svojim estetskim i nameštajnim kapacitetima mogu prevagnuti u korist bludničenja. Današnji tekst je posvećen upravo jednom takvom romantičnom i prilično lepo dizajniranom utočištu u Beogradu koje može zagarantovati mnoga lepa sećanja. Njima posvećujemo seriju članaka sa istim nazivom Apartmani u Beogradu za potpuni užitak.

apartman za potpuni uzitak 2 dnevna

Apartman MILANO je jednom rečju – lepotan. 55 kvadrata svojskog truda i savremenog dizajna enterijera se sklapa u jednu ušuškanu, estetski dojmljivu celinu. Sa vrata ulazite direktno u dnevni boravak iz koga imate pregled na ostatak stana i koji će vas bezmalo iznenaditi svojim izgledom. Mat crni, kramsto beli i blagi zeleni tonovi Vam preplavljuju čula i uvlače Vas u nesvakidašnje tihi ambijent koji odiše ekskluzivitetom i privatnošću. Sa leve strane je set za sedenje (fotelja i dvosed) sa intersantnim kontrastom krem i prljavo-roze i lepim belim modernim stočićem za kafu. Dvosed je rasklopiv i može postati dodatni ležaj za još dve odrasle osobe, ali u kontekstu ovog članka, delovao bi kao višak jer statistika pokazuej da svingeri ne traže romantiku. Pored grejnog tela i par polica u obliku šuplje kocke, tu je mnoštvo simpatičnih jednostavnih i efektnih detalja koji dodatno ulepšavaju atmosferu a radi potpunijeg ugođaja prostor dnevne sobe je opremljen je opremljen LCD Televizorom pozamašne dijagonale i znalačkim izborom kvalitetnog stereo uređaja.

apartman za potpuni uzitak 1 spavaca

Klizna mat crna vrata sa izvanrednim ornamentima, vode u istinski inspirativnu spavaću sobu. Prva stvar koja će Vam bukvalno usisati pažnju je maestralno obrađeno i dizajnirano uzglavlje kreveta. Vešto obrađen i trodelni ram od drveta okupan je u tamno zelenu boju i ubalžava kontarst između crno bele arabeskne ornamentike tapacirunga i blago zelene boje prostorije. Sjajan detalj je to što ista presvlaka ukrašava stolicu pored noćnog stočića. Bračni krevet prosto pada u drugi plan, a sa njim i polica ukrašena namesnski dizajniranim štampanim tapetama sa zagasito sivim motivima i velikim podjednako modernim garderoberom. Ukratko ako ne po sopstvenim preformansama sa odabranikom/odabranicom vaše nizozemske onda sigurno po enterijeru – spavaća soba apartmana MILANO  je nešto što ćete pamtiti.

apartman za potpuni uzitak 1 kuhinja

Kuhinja itekako ispunjava očekivanja – kako zbog izvanrednog esteskog doživljaja i igre dnevne i veštačke svetlosti tako i zbog izbora boja koje se do tančina prlivaju i uklapaju. Čak se i tehnika uklapa u ovu paletu. Trpezarisjki sto od stakla ima mesta za sedenje četiri osobe. Ukrasni motivi na štampanim folijama koje krase viseće kuhinjske elemente, paleta haldnih zagsitih boja, mešavina prohroma i stakla i provlađujuća čistoća i sjaj – dodatno pojačavaju utisak ušuškanog i ekskluzivnog ambijenta. Pod u kuhinji je obložen lepim svetlo sivim dijagonalno poređanim keramičkim pločicama srednje veličine koje uokriruje su uokrirene podnom oblogom zagasito sive boje – ako gledate pred sopstvene noge nećete ni primetiti skladan prelaz u kupatilo.

apartman za potpuni uzitak 1 kuhinja 2

A kupatilo? Dovoljno je reći da je podiglo standardne kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Sa čak dva prozora (obložena neprovidnim folijama koje propuštaju dnevo svetlo) ovaj mali beli raj je opremljen svim neophodnim elementima i još jednim „malim“ detaljem. Ako ste do tog momenta imali sumnju da u pitanju nadprosečan smeštaj u Beogradu, kada budete ugledali prostrani đakuzi koji okupira dobar deo kupatila, postaće jasno da je apartman u Nebojšinoj mali hram hedonizma i više astralne ravni kada je u pitanju poimanje komfora. Tada shvatate i da su svi elementi ovog apartmana mali simboli koji Vas na vode na tobogan primalnih poriva. Zamaskirani u lepote civilizacijskih dostignuća, ovi arhetipski elementi zaokruženi su snažnim autorskim pečatom koji prenosi jednu veoma jezgrovitu poruku životne filozofije – puno rada koji se nagrađuje sofisticiranim užitkom.

apartman za potpuni uzitak 1 jacuzzi

Za nekoga ko zahteva luksuz i diskreciju važno je i da je prilaz lokaciji ne bude na videlu baš svima….naravno Milano i tu ispunjava očekivanja  – garažno mesto koje je uračunato nalazi se u samoj zgradi. Sve ove karaktiristike bacaju u zapećak lokaciju koja je zbilja vrhunska -200 metara od Vračarskog platoa…

Toliko od nas….Do sledeće rubrike o apartmanima za potpuni užitak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *