APARTMANI ZA POTPUNI UŽITAK U BEOGRADU II – Apartman CENTAR

Prošlo je više od 4 meseca od poslednjeg apartmana u Beogradu koji smo opisali u ovoj rubrici. Razlog za to svakako nije bio nedostatak apartmanskog smeštaja…čak naprotiv, sve je više kvalitetnih i bezmalo luksuznih apartmana koji se daju na raspolaganje gostima Beograda. Ne, kriterijum luksuza se razvlači sa porastom ponude…S druge strane, iako je motiv za produžetkom vrste primalan, nije i jedini…rubrika apartmani za potpuni užitak u Beogradu ne bi trebalo da se svede na puko izlistavanje gajbi za privođenje. Mišljenje koje preovladava u BeoApartmanu (i koje smo već iznosili) je da za jednokratne varijante ambijent nije krucijalan. Osim toga, kada se taj biološki motiv zadovolji, psihologija nas uči da su sledeće na redu potrebe za prijateljstvom, porodicom, i pripadnošću…stoga, romantične varijante za dvoje ne favorizuju istoplne grupe prijatelja, koje su došle u dnevni noćni ili neki drugi provod u srpskoj prestonici. Šta tek onda reći za porodice? Tako dođosmo do zaključka : da bi bilo koji od apartmana iz naše ponude mogao da dođe u rubriku potpunog užitka mora da ima……..paaaa, x faktor (ili kako već da objasnimo da je određenoj ciljnoj populaciji u njemu može da bude mnogo dobro).

Ergo,  CENTAR….

Ovaj apartman je video mnoge goste iz raznoraznih zemalja i drži zacementiranu poziciju na sajtovima koji globalno servisiraju potrebe kratkoročnog apartmanskog smeštaja. U tom smislu njemu I nije potrebna neka naročita reklama – stoga ovaj tekst I jeste samo iskustvena preporuka mnogih zadovoljnih gostiju…ukoliko želite da obezbedite boravak u apartmanu CENTAR, trebalo bi to da uradite dosta unapred – retko se dešava da nije zauzet na kratke staze. Ukoliko Vas je prethodna rečenica ponukala da to uradite odmah, proverite njegovu dostupnost sad.

Inače ponosni član kategorije stan na dan sa djakuzijem, ovaj lepotan na pijedestal apartmana za uživanje u Beogradu diže mnogo toga. Ima gotovo dalekoistočnu estetiku opremanja – lišen je načičkanosti preteranim detaljima, ali oni koji su tu svakako su svrsishodni i govore o urbanom I pomalo andergraund ukusu. Mi smo se odlučili da predstavimo svega pola tuceta karakteritika koje ga krase i stavljaju rame uz rame sa izabranom nekolicinu apartmana u našoj ponudi.

trpezarija-i-kuhinja-centar-apartman-beograd-apartments-belgrade

1. PROSTRANOST
Apartman CENTAR u Beogradu je nesvakidašnje prostran za beogradske pojmove. Velika dnevna i dve spavaće sobe, uz kuhinju sa trpezarijom zauzimaju gro od 100 kvadratnih metara apartmana I izvesno je da se u njima nećete osećati skučeno. “Mala” spavaća soba bi mogla komotno da smesti dva terena za “kockice”. Kuhinja i trpezarija su među top 3 najprostranije u našoj ponudi, a njihova opremljenost je u najmanju ruku izvanredna. Svi manji kuhinjski aparati su tu a pored dvokrilnog frižidera sa proizvođačem leda, tu su neizostavna mašina za sudove i izuzetno velika radna površina, tako da u ovom apartmanu u Beogradu možete na trpezu izneti I najzahtevnije obede.

Bathroom no 1

Bathroom no 1

bathroom No 2 (mmmm....bubbles)

bathroom No 2
(mmmm….bubbles)

2. DVA KUPATILA
Ne kupatilo i toalet nego dva kupatila. U prvo, estetski dovitljivije, se ulazi iz trpezarije i pored simpatičnih silueta na nasumično odabranim pločicama tu je prozirna tuš kabina, ovalno ogledalo sa ukrasnim ramom, stilizovan umivaonik i čak dve mašine (jedna za pranje, a jedna za sušenje veša). Drugo kupatilo, u koje se ulazi iz spavaće sobe, krije nešto moderniji dizajn i (fanafare u pozadini) đakuzi hidromasažnu kadu. Kada uzmete u obzir činjenicu da se korisnici istih ne sreću tokom posete zbog fizičke udaljenosti ulaza postaje jasno da je u pitanju smeštajni kapacitet koji daje ne tako uobičajenu privatnost za stambene jedinice.

Glavna spavaća soba apartman CENTAR Beograd BeoApartman

3. FLEKSIBILNOST ARANŽMANA ZA SPAVANJE

OK, ovo nije neuobičajeno za trosobne stanove u Beogradu, ali je zgodno – pošto u apartmanu može spavati do šest osoba zaista je dobro što postoje dva singl ležaja u jednoj od spavaćih soba. Standardna ugaona garnitura na rasklapanje u dnevnnoj sobi je dobra kako za pojedince tako i za par.

mala-soba-centar-apartman-beograd-belgrade-apartment

4. LOKACIJA
Naravno da je sve više apartmana u ponudi koji se nalaze u centru grada, ali trosobni apartmani od sto kvadrata nisu deo standardne ponude. A, odabirajući apartman centar odlučili ste da se nađete zaista u centru beograda. Na svega pedesetak metara je Skupština Srbije, a svega 100 metara dalje Trg Nikole Pašića – veliki broj kulturnih, istorijskih i komercijalnih sadržaja je u radijusu od desetak minuta šetnje -to ovaj apartman čini izvanrednom opcijom za “gradski odmor” (izvinite Beogradski odmor) grupe prijatelja ili veće porodice.

5. C(ij)ENA (prava sitnica Bing…)

Teško je poverovati da je apartman sa ovim nivoom komfora u platežnoj kategoriji hostela. Da, zaista! Za one koji se odluče da borave u apartmanu CENTAR u Beogradu govrimo o početnoj ceni od 10 eura po osobi (a za duže boravke može dostići i cenu od 8.33 evra po noćenju. Za ovakav apartman to stvarno bagatela

6. OPREMLJENOST ZA DUGE BORAVKE

Apartman CENTAR zasita ima sve što je neophodno za udobno stanovanje. Pored vanredno dobre kuhinje i mašina za pranje i sušenje veša ima i obilje prostora za odlaganje garderobe. Osim toga tu su i dve terase. Ako je neko od gostiju pušač neće gušiti ostatak svite, ai kada poželite da promenite ambijent ne morate da silazite 4 sprata dole.

Kada se sve sabere, nemamo šta da oduzmemo. CENTAR je zaista sjajan beogradski apartman sa svim neophodnim stvarima za udoban boravak i potpuni užitak u Beogradu. Ako tražite apartman u centru, ili apartman sa djakuzijem ili samo zaista dobar a jeftin smeštaj za 6 osoba u Beogradu, apartman CENTAR čeka na Vas. Za dostupnost pogledatjte matičnu stranicu apartmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *