TVRĐAVAapartman Beograd, Milana Blagojevića Španca, Dedinje

68€ P
Lokacija: Dedinje
Adresa: Milana Blagojevića Španca
Broj soba: 3
Broj Osoba: 3
Sprat: 1
Površina: 130m2, trosoban
Parking: Garaža
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €70 €70 €68.75 €68 €66.67 €64.29 €62.5 €61.11 €60
Cena €70 €140 €210 €275 €340 €400 €450 €500 €550 €600
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TVRĐAVA je luksuzan apartman sa garažom na obodu Dedinja. Ima dve spavaće sobe i prima tri osobe.

TVRĐAVA je prostran i izuzetno dobro opremljen apartman. Nalazi se na prvom spratu luksuzne zgrade sa malim brojem stanova. U apartmanu mogu da borave tri gosta, mada na prvi pogled izgleda kao apartman za daleko veći broj osoba. Dnevna soba otvorenog koncepta sadrži veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, trpezariju i impresivnu kuhinju. Dve spavaće sobe, manja i veća, povezane su terasom koja se proteže čitavom dužinom apartmana i gleda na uređeno unutrašnje dvorište. U jednoj sobi je bračni krevet za dve osobe, a u drugoj singl krevet nešto širi od običnog. Između spavaćih soba nalazi se veliko kupatilo sa tuš-kadom, đakuzi kadom, mašinom za veš, bideom i standardnim sanitarijama. Pored ulaznih vrata nalazi se još jedan WC. Peta prostorija u TVRĐAVI je veliki prohodni garderober, pored koga je nemoguće da gostima zafali mesta za odlaganje svojih stvari. Čitav apartman je opremljen kvalitetnim nameštajem, a uz postojanje garaže u zgradi, gostima je na raspolaganju sve što je potrebno za kako kratke, tako i duge boravke.
Lociran na obodu Dedinja i Rakovice, apartman TVRĐAVA zasigurno nije u najatraktivnijem okruženju. Međutim, gostima kojima je kvalitet smeštaja primaran i koji dolaze svojim automobilom desetak minuta do Mosta na Adi ili Banjice neće predstavljati problem. Na stotinak metara od apartmana nalazi se i autobuska stanica. Ograničen broj gostiju upućuje na to da je TVRĐAVA namenjena korporativnom smeštaju, te je kao takav smeštaj naša preporuka.  Sve u svemu, ako Vam je potreban komforan apartman u mirnom kraju udaljenom od gradske gužve, razmotrite TVRĐAVU.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernabežični internetodvojen toalet Centralno grejanjeterasagaražađakuzi kada veš mašinakablovska TVdodatni TV u spavaćojAmerički plakar mašina za sudovekožna garnituratuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: