TAKVUD apartman Beograd, Lazarevićeva, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Lazarevićeva
Broj soba: 2
Broj osoba: 2
Sprat: 4
Povrsina: 30m2, dvosoban
Parking: Ne

TAKVUD je vrlo lepo uređen minijaturni dupleks, lociran u blizini crkve Svetog Marka. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade bez lifta i predstavlja perfektan smeštaj za dvoje mladih.

TAKVUD je simpatično koncipiran dupleks apartman u centru Beograda, u kome mogu boraviti dve osobe. Donji nivo čini jedna prostorija u kojoj je mali dnevni boravak i šankom odvojena kuhinja. Tu su dve fotelje, klub sto i televizor, a uz šank stoje dve barske stolice. Kuhinja je jednostavna i dovoljno opremljena za pripremu osnovnih jela. Polukružne stepenice vode na gornji nivo koji je namenjen je spavanju. U njemu su smešteni bračni krevet i kupatilo sa tuš kadom i mašinom za veš. Plafon iznad bračnog kreveta je kos, ali kosina polazi od standardne visine. Uz jedan zidni prozor, tu je i krovni koji se daljinski otvara i zatvara. Prostor je izuzetno osvetljen prirodnim svetlom, dok donji nivo ima jedan prozor i ambijentalnu rasvetu u plafonu i zidnim policama. 
Lokacija apartmana TAKVUD je u blizini istoimenog bioskopa. Gostima ovog apartmana su na par minuta peške centralne gradske ulice Kralja Milana, Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra. Gotovo sve linije gradskog prevoza prepliću se baš u ovim ulicama, te je lokacija pogodna za sve vrste boravka. Međutim, zbog pristupačne cene i činjenice da se apartman nalazi u zgradi bez lifta, ovaj mali dupleks u centru Beograda preporučujemo mladima. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar