SNEŽANA apartman Beograd, Knez Mihailova, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Knez Mihailova
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 3
Povrsina: 39m2, dvosoban
Parking: Ne

SNEŽANA je veoma lepo uređena mansarda, locirana u srcu starog Beograda - Knez Mihailovoj ulici. Prima četiri osobe.

U pitanju je izuzetno svetao i interesantno uređen prostor od skoro četrdeset kvadrata, na trećem spratu zgrade bez lifta. Njegova neobična osnova izdeljena je između odvojene čajne kuhinje, dnevne sobe u kojoj je pripadajuća trpezarija i hodnika koji vodi u spavaću sobu i kupatilo. Svaka od prostorija je više nego samo korektno opremljena (za potrebe kratkoročnog smeštaja), dok ukrasni detalji i sveukupan dizajn enterijera idu korak dalje od proseka. Spavanje je u aranžmanu 2+2 – odnosno dvoje na ugaonoj garnituri na rasklapanje u dnevnoj sobi, dok drugo dvoje mogu deliti lep bračni ležaj u spavaćoj sobi. Za odlaganje stvari je predviđen garderober u hodniku, koji možda neće biti dovoljan za sva četiri gosta, ali je hodnik u kome se nalazi dosta širok pa se prtljag može ostavljati i u njemu. 
Apartman se nalazi u zaista „strogom centru“ Beograda – Knez Mihailovoj ulici. Pešačaka zona kojoj pripada je nezaobilazan deo turističkih ruta, sa nepreglednim nizom kako značajnih ustanova kulture tako i komercijalnih sadržaja. Povoljno je pozicioniran i za noćne izlaske: do četvrti Savamala treba svega pet minuta hoda a blizu su i noćni klubovi gornjeg Dorćola. Parking je generalno gledano misaona imenica, ali u slučaju nužde na desetak minuta hoda je garaža Oblićev venac u kojoj dnevna parking karta košta dodatnih 20 eura. Uzevši u obzir sve njegove odlike, apartman SNEŽANA je savršeno mesto za grupicu od četrvoro mladih ljudi koji su došli na gradski odmor u Beograd.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • dodatni TV u spavaćoj
  • kablovska TV
  • bežični internet
  • električni radijatori

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar