SAVA apartman Beograd, Milentija Popovića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Milentija Popovića
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 1
Povrsina: 38m2, jednosoban
Parking: Ne

Prostran studio apartman sa ogromnom terasom u luksuznoj novoj zgradi u blizini Sava Centra, idealan za tri odrasle osobe. Zbog blizine Mosta na Adi i Gazele, dobro je pozicioniran i u odnosu na beogradski Sajam.

U pitanju studio apartman otvorenog koncepta, što znači da funkcionalne celine nisu opterećene nepotrebnim pregradama, nego se pretapaju jedna u drugu. Najveći deo ovog prijatnog prostora zauzima deo koji je namenjen za spavanje. Preovlađujući prijatan kontrast bele, lavande i ciklame daje mu na nežnosti, a francuski ležaj sa adekvatnim presvlakama, trikolorne zavese, noćni stočić sa lampicom  i elegantni flet-skrin TV bele oplate čine jednu dizajnerski skladnu celinu.  Pored grejnog tela se nalazi fotelja purpurnih boja koja služi kao dodatni ležaj. Na dijametralno suprotnom kraju  apartmana nalazi se moderno opremljena kuhinja sa savremenim rešenjem trpezarijskog prostora (američki breakfast bar sa dve graciozne bele barske stolice).Tu je i izlaz na zbilj aveliku terasu koja se pruža čitavom dužinom apartmana - lepo je opremljena i predstavlja humano rešenje ukoliko u vašoj sviti ima i pušača. U sklopu apartmana se nalazi i kupatilo korektnih dimenzija i opremljenosti i veliki beli garderober.
Okruženje ovog apartamna je dosta interesantno. U neposrednpom komšiluku je autlet čuvenog kafe restorana COSTA COFFEE i nekolicina izuzetno zanimljivih specijalizovanih prodavnica (kao naprimer CANDY UNIVERSE i Oriflame market). Sava centar je takođe u neposrednoj blizini, dok je veza sa svim delovima grada besprekorna, kako gradskim prevozom tako i automobilom. Ukoliko dolazite svojim kolima parking mesta ima u okolini zgrade. Sve u svemu, ukoliko tražite kvalitetan studio apartman na Novom Beogradu za troje, SAVA bi trebalo da bude u najužem izboru.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • kada
  • terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar