RELAKS apartman Beograd, Savska, Centar

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Savska
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 2
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne

RELAX je izuzetno uredan, dvorišno orjentisan apartman sa odvojenom spavaćom sobom, smešten preko puta glavne železničke stanice u Beogradu. Može da primi pet osoba.

RELAX je vrlo uredan dvosoban apartman na obodu užeg centra Beograda. Sa nešto više od 40 kvadrata, sasvim udobno može da primi čak pet osoba. U manjoj spavaćoj sobi nalazi se bračni ležaj širine 160 cm, udoban za dvoje. U drugoj, većoj sobi sa TV-om nalaze se dva rasklopiva kauča pa u njoj može boraviti još troje – ukupno petoro. Kupatilo je relativno skromno (sa tuš kadom, bez kabine), ali su gostima na raspolaganju pogodnosti gotovo hotelskog tipa (šamponi kupke). Enterijer je prijatan a održavanje besprekorno. Apartman RELAX nalazi se u centru Beograda, u Savskoj ulici, praktično naspram zgrade glavne železničke stanice. Iako je u veoma prometnoj ulici, zahvaljujući dvorišnoj orjentaciji u apartmanu vlada idealna tišina.Za nekoliko minuta pešice stiže se i do kliničkog centra a sajam je udaljen 1500 metara. Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće duž ulice ispred same zgrade (zona 2) ili u obližnjoj javnoj garaži u Sarajevskoj ulici. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • kablovska TV
  • DVD

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar