Parking

POLAR apartman Beograd, Čubrina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čubrina
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Da

POLAR je stan za dvoje u strogom centru Beograda, u mirnoj, Čubrinoj ulici, jedva 100 metara od pešačke zone. Smešten je na prizemlju i dvorišno je orjentisan. U dvorištu se nalazi parking mesto čije je košišćenje uračunato u cenu.

Kada bi apartman POLAR u Beogradu trebalo sažeti u tri fraze one bi bile: mali i ekscentričan, u prestižnoj zoni grada, sa sopstvenim parkingom. U osnovi jednosoban, ovaj stan ima spavaću sobu, odvojeno kupatilo i prostor u kome su praktično spojeni čajna kuhinja, trpezarija i radno-dnevna soba. Enterijer bi se,  u nedostatku druge reči, mogao okarakterisati kao eklektički. Majstorska igra svetlosti i ogledala, pružiće vrlo upečatljivu iluziju daleko većeg komoditeta od onog koji pruža stvarni prostor. U radnom prostoru Vam je na raspolaganju desktop računar. Malecko kupatilo je norveškog tipa, sa propusnim podom i klupom za tuš. U stanu ne postoje klasični ormari, već je prostor za odlaganje stvari rešen mnoštvom trščanih korpi za veš koje su postavljene tkaninom. Mnoštvo ukrasnih detalja, stilski oprečni delovi nameštaja prave postmoderno okruženje - koje je jako podložno individualnim ukusima. 
Dve stavke u vezi sa ovim apartmanom su ipak jednako dobre u očima svih - prestižna lokacija i parking. Smeštaj sa sopstvenim parkingom (koji je pritom uključen u cenu) je retkost u blizini glavne gradske promenade. Kalemegdan i Trg republike su Vam bukvalno na par minuta šetnje, a sadržaji Knez Mihajlove su priča za sebe (brendirane prodavnice, galerije i ekskluzivni kafići i restorani). Sve u svemu, ako želite znatno drugačije iskustvo stanovanja u jednoj od najboljih četvrti Beograda sa parkingom, POLAR vredi uzeti u razmatranje.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • računar na korišćenje
  • kablovska TV
  • francuski balkon
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar