PEVAC apartman Beograd, Šumatovačka, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 31€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Šumatovačka
Broj soba: 2
Broj osoba: 3
Sprat: -1
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne

Apartman PEVAC je topao kutak za tri osobe u blizini Slavije. Ima odvojen spavaći deo i smešten je u suterenu nove zgrade. Ovaj savršeno održavan prostor zaslužuje naše preporuke kada su u pitanju jeftini apartmani.

U grupi suterenskih apartmana PEVAC ima manji kapacitet i višu cenu od većine. Pa ipak, detalji, održavanje, opremljenost i lokacija ga čine dosta interesantnim za grupicu mladih posetilaca. Ovaj uzan i dugačak prostor odvaja čak četiri funkcionalne celine (dnevnu, spavaću, trpezariju i kuhinju) dok se u ulaznom hodniku nalazi i dosta lepo kupatilo sa tuš kabinom. Aranžman spavanja je 2+1 odnosno dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj sobi i jedno na fotelji na rasklapanje u dnevnom boravku. U ovaj stan na dan kao da je pala stilska bomba- od raznolikih motiva tapeta i murala, preko okruglih bačvastih beržera sa duborezima do potpuno savremenih trpezarijskih elemenata. Ipak ovaj suterenski prostor ima neki svoj neobičan nabacani sklad.Smešten je u mirnom kvartu na Vračaru odakle je potrebno nekoliko minuta peške do Slavije. Parkiranje na ulici je dozvoljeno ukoliko se zadržavate manje od tri sata (u pitanju je treća zona). U okruženju postoji nekoliko zanimljivih restorana, kafića pa i čuveni klub Maska. Cena zavisi od broja osoba koje će boraviti u apartmanu tako da Vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik, pre bukiranja. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar