OSKAR apartman Beograd, Bulevar Mihajla Pupina, Novi Beograd, Opština

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Opština
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne

OSKAR je lep, temeljno renoviran i veoma dobro opremljen apartman sa odvojenom spavaćom sobom na Novom Beogradu preko puta Starog merkatora. Može da primi četvoro.

Na pametno organizovanom prostoru od četrdeset i pet kvadrata, OSKAR dosta umešno pakuje veliki dnevni boravak otvorenog koncepta (to znači da je kuhinja integrisana u njega) , omanju spavaću sobu, lepo kupatilo i zatvoreni balkon.  Iako bez ukrasnih detalja, apartman je natprosečno opremljen. Tu je estetski upečatljiva i potpuno opremljena kuhinja(sa mašinom za sudove) koji od ostatka sobe odvaja   okrugli trepzarijski sto za dvoje, izuzetno lep trosed visokog naslona sa uparenom foteljom, mašina za pranje i mašina za sušenje veša u kompaktnom i moderno opremljenomkupatilu, i konačno spavaća soba sa standardnim bračnim ležajem i ugradnim garderoberom. Aranžman spavanja je 2+2. 
Lokacija apartmana će sigurno biti interesantna onim koji traže smeštaj na Novom Beogradu. Na svega par minuta hoda od opštine Novi Beograd, pešačkoj udaljenosti od Instituta za Majku i Dete i praktično preko puta Starog Merkatora, OSKAR može pogodovati veoma različitim tipovima posetilaca. Parking mesta ima oko zgrade i ne plaća se.  Veza sa drugim delovima grada je dobra zhavljujući gustoj mreži linija gradsklog prevoza koje staju u neposrednom okruženju  zgrade. Stoga ako tražite lmoderan i dobro opremljen stan na dan kod opštine Novi beograd, vredi da razmislite i o OSKARU kao potecijalnom izboru.

Opremljenost apartmana:

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar