MARS apartman Beograd, Veljka Dugoševića, Zvezdara

Dodaj na spisak 

* 49€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Zvezdara
Adresa: Veljka Dugoševića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: -1
Povrsina: 48m2, dvosoban
Parking: Ne

MARS je odlično uređen apartman sa odvojenom spavaćom sobom u suterenu nove zgrade na Zvezdari.

U pitanju je vanredno fino uređen prostor od skoro pedeset kvadrata u suterenu stambene zgrade novijeg datuma na obodu Zvezadrske šume. Ovaj dvosoban stan krakteriše vrlo prijemčiv dizajn enterijera u svetlim bež tonovima, mnoštvo ukrasnih detalja i gotovo luksuzna opremljenost. U osnovi izdužen pravouaonik, prostor je ravnomerno podeljen između izdvojenog poptuno opremljenog kupatila, lepe i ušuškane spavaće sobe, i prilaznog hodnika koji se pretapa u estetki upečatljiv dnevni boravak otvorenog koncepta. U njemu je lepa, do detalja opremljena kuhinja (sa mašinom za sudove kao dodatkom standardnoj aparaturi), funkcionalno odvojena trpezarija za četvoro i izuzetno šarmantan dnevni boravak sa lepom stolicom sa visokim naslonom i kaučem koji se može rasklopiti u dodatni dupli ležaj. Na kraju, tu je i fino uređen prostor koji je nalik na verandu uređenu u nivou stana sa prikladnim nameštajem za sedenje. Aranžman spavanja je 2+2 , a MARS je u potpunosti opremljen i za duže boravke.
Lokacija apartmana u odnosu na uobičajene prohteve posetilaca Beograda koji traže kratkoročni smeštaj, je izuzetno nepovoljna.  Daleko od glavnih saobraćajnica, šćućuren u sokaku tihe ulice okružene porodičnim kućama i vilama, MARS može biti interesantan kao smeštajni kapacitet samo onima koji svesno žele izmeštanje iz gradskog jezgra i prednosti koje ono donosi. Cena je prilično visoka ali ne zavisi od broja gostiju, dok parking mesta ima sasvim dovoljno i ne plaća se (pošto je lokacija daleko izvan zonskog sistema parkiranja). Sve u svemu ako tražite izolovan i lepo uređen stan blizu zvedarske šume, a budžet vas ne ograničava, MARS je jedan od opcija na raspolaganju.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • veš mašina
  • bežični internet
  • mašina za sudove
  • dodatni TV u spavaćoj

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar