Parking

LIPA apartman Beograd, Čubrina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čubrina
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 60m2, jednosoban
Parking: Da, parking mesto u dvorištu zgrade

LIPA je veoma prostran "open space" apartman, lociran u strogom centru Beograda, u Čubrinoj ulici, stotinak metara od centralne pešačke zone. Ovaj neobično veliki studio sa parkingom u dvorištu zgrade prima četiri odrasle osobe.

Studio apartman od 60 kvadrata nije nešto što se sreće svaki dan, pa tako ni LIPA nije klasičan element u ponudi BeoApartmana. Ovaj intersantni smeštaj u srcu Beograda karakteriše minimalistički i inovativan dizajn enterijera, mnoštvo prostora i jedan uopšteno prijatan ambijent za boravak. Izuzev kupatila sa skandinavskim tušem koje je fizički izdvojeno, sve ostale prostorije su samo fukcionalno odeljene. Možda najinteresantniju “granicu” predstavlja ona sa spavaćim delom, gde tri veštačka drvceta u žardinjerama ograđuju lep i pomalo rustičan bračni ležaj. Trpezarijski sto može da primi šetoro, pa u neku ruku ima i ulogu primaćeg salona, pošto dvosed na rasklapanje u sedećem delu tu svrhu mnogo teže ispunjava. Struktura i organizacija prostora je takva  dnevna svetlost u apartman dopire sa čak tri strane, a apartman ima francuski balkon koji gleda na dvorište zgrade. I mada stvari možete odlagati bilo gde u stanu za to postoji prostor u predsoblju iza harmonika vrata.
Lokacija apartmana je izvrsna za one koji žele da budu smešteni u “strogom” centru Beograda. Na manje od stotinjak metara od Knez Mihajlove Ulice, u blizini Topličinog Venca, apartman LIPA je u jednom od najlepših delova starog gradskog jezgra i turističkom centru prestonice. Ogromnu pogodnost predstavlja i to što apartman raspolaže sopstvenim parking mestom u dvorištu zgrade, što je na ovakvoj lokaciji prava pravcata retkost. To umnogome opravdava i njegovu cenu koja nije zanemarljiva. Sve u svemu, ukoliko tražite lep nov i zaista prostran stan u za četiri osobe u strogom centru Beograda sa sopstvenim parkingom, LIPA čeka na Vas.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • parking
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • francuski balkon
  • bežični internet
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar