LIBEROapartman Beograd, Molerova, Centar, Slavija

38€
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Molerova
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 45m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €38 €38 €38 €38 €35 €35 €35 €35 €34.44 €34
Cena €38 €76 €114 €152 €175 €210 €245 €280 €310 €340
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LIBERO je simpatičan studio apartman sa galerijom, lociran u mirnom kvartu nedaleko od Slavije. Iako nema zasebnu spavaću sobu, zahvaljujući lepo koncipiranoj galeriji komotno prima četiri osobe.

Studio sa galerijom LIBERO nalazi se u Molerovoj ulici, koja spaja Bulevar kralja Aleksandra i Makenzijevu ulicu. Krase ga topli braon tonovi enterijera. Kupatilo je opremljeno tuš-kabinom i mašinom za veš, a nalazi se naspram ulaznih vrata. Kuhinju i dnevnu sobu estetski (ne potpuno) deli široki zidni stub na kome su oslikani cvetovi toplih boja. Kuhinja je kompetno opremljena, a sto koji se naslanja na stub, pogodan je da se nešto prezalogaji “na brzinu”. Ispod stepenica koje vode do galerije, u produžetku kuhinje, pružaju se plakari do poda, tako da se faktički do galerije penjete po plakarima. Ovakvo originalno rešenje za iskorišćenost svakog kvadrata oduševi svakog gosta apartmana LIBERO. Galerija je male površine, ali dovoljno velika da na nju, osim bračnog kreveta, stane i još jedan plakar. S obzirom da se nalazi na poslednjem spratu, ovaj studio ima samo jedan krovni prozor, i to na galeriji. Prozor je na takvom mestu da gost koji spava na galeriji noću može da posmatra zvezde na nebu iznad sebe. U dnevnoj sobi se nalazi velika ugaona garnitura koja se lako sklapa u krevet za dvoje, i veoma je prijatna za boravak. Iako nevelika, u celosti zastakljena terasa, osim pogleda na krovove srca Vračara, pruža i mogućnost sedenja za četiri osobe. Možda jedinu manu ovog vračarskog gnezda, treći sprat bez lifta, apartman LIBERO potpuno kompenzuje toplinom i osećajem doma koji ima svaki gost. 
Apartman LIBERO nema parking, a parkiranje na ulici je dozvoljeno ukoliko se zadržavate manje od tri sata (u pitanju je treća zona). U okruženju postoji veliki broj poznatih restorana,i kafića, od kojih ne možemo da ne pomenemo kultnu “Smokvicu u Molerovoj”.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa Centralno grejanjekablovska TV veš mašinabežični internet mikrotalasna rernatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: