KUĆA EMAapartman Beograd, Mihaila Petrova, Voždovac, Medaković

100€ P
Lokacija: Voždovac, Medaković
Adresa: Mihaila Petrova
Broj soba: 4
Broj Osoba: 6
Sprat: 1
Površina: 100m2, četvorosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100
Cena €100 €200 €300 €400 €500 €600 €700 €800 €900 €1000
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Kuća sa tri spavaće sobe, privatnim parkingom, roštiljem i svim onim što imaju kuće a nemaju stanovi...

Sa stotinu kvadrata površine, tri spavaće sobe, dodatnim tolaetom i velikim dvorištem sa parkingom, EMA je prva kuća na dan Beograd iz naše ponude koja može zadovoljiti potrebe svih onih gostiju kojima stanovi na dan ne predstavljaju odgovarajući nivo komfora. U pitanju je jednospratni dom, vrlo prijamčive estetike i dosta solidne organizacije prostora koji lako postaje poprilično dobar smeštaj za do 6 odraslih osoba. Na donjem nivou nalazi se predsoblje, lep veliki dnevni boravak sa pripadajućom kuhinjom, dodatni toalet i stepenište za pristup manjem, gornjem spratu.   Gornji sprat rezervisan je za glavnu i dve skromnije gostinjske spavaće sobe (raspored spavanja je 2+1+1+1+1+ dečji krevetac), omanje kupatilo sa ugaonom sedećom kadom. Sve je uredno, standardizovano i moglo bi se reći očekivano za apartmanski smeštaj, međutim, tu počinju prednosti smeštaja u kući. Gostima su na raspolaganju, veranda, čak dve terase i ogromno dvorište u koje se može parkirati više od dva vozila, zidanim roštiljem, pikadom i ukratko prostranstvom retko koji apartman može pružiti.
Kao što je za očekivati, ovakav vid komfora rezervisan je za periferiju grada, pa tako i Kuća na Dan Beograd EMA, pripada obodima Voždovca. To naravno ne smanjuje infrastrukturnu i komercijalnu opremljenost dalje okoline, ako se za podrazumevanu opciju dolaska podrazumevaju kola. U pitanju izvrstan izobar smeštaja za manje firme, koje poslovno imaju obaveza u okolini, dobar porodični smeštaj ili u krajnjem one kojima je potreban smeštaj u blizini naselja Medaković ili Braće Jerković.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internetroštilj, pikado, krevetac za decu Centralno grejanjeparking dve teraseodvojen toalet kablovska TVZvučni sistem

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: