IDILAapartman Beograd, Sutjeska VIII, Palilula

180€ P
Lokacija: Palilula
Adresa: Sutjeska VIII
Broj soba: 3
Broj Osoba: 6
Sprat: 0
Površina: 90m2, trosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €180                  
Cena €180                  
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

IDILA je fenomenalan trosoban apartman sa bazenom. Nalazi se u mirnom delu Beograda i prima 6 osoba.

IDILA je jedan od najbolje uređenih apartrmana u naštoj ponudi. Prostran je i moderan, a sama atraktivnost apartmana dodatno je dopunjena izvanrednim dvorištem sa bazenom, letnjikovcem, ležaljkama... Nalazi se u porodičnoj kući u predgrađu Beograda i pruža sve ono što je potrebno za kretkoročni ili srednjeročni boravak. Ima dve spavće sobe sa bračnim krevetima, garderoberima i televizorima. Veliki dnevni boravak je sa delimično izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, a toalet i kupatilo su odvojeni. Enterijer je luksuzno i kvalitetno urađen do poslednjeg detalja. 
Dvorište apartmana IDILA je zaista idilično. Bazen dubine 1.50 m je okružen tepihom veštačke trave, a tu je i letnjikovac za uživanje, kao i trem sa ležaljkama. Za dečiju (možda i ne samo dečiju) zabavu tu su golovi za mali fudbal. 
Iako se ne nalazi na najatraktivnijoj lokaciji jer je ovakav tip smeštaja nemoguće naći u strogom centru Beograda, apartman IDILA je jedinstven u našoj ponudi i pruža zaista odličan kvalitet po veoma povoljnoj ceni. Petkom, subotom i nedeljom je noćenje 180 eur, dok je radnim danima (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak) 150 eur. Maksimalan broj osoba je 6. Naravno, podrazumevaju se poštovanje kućnog reda i pravila lepog ponašanja. Žurke nisu dozvoljene, stoga ovaj smeštaj preporučujemo porodicama i svima koji žele da provedu dan (ili više dana) u nesvakidašnjoj oazi mira i uživanja - IDILI.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internetPodno grejanje Centralno grejanjeparking TV u spavaćoj terasatuš kablovska TVodvojen toalet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: