FORMA apartman Beograd, Tadeuša Košćuška, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Tadeuša Košćuška
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 8
Povrsina: 35m2, jednosoban
Parking: Ne

FORMA je jednosoban stan za kratkoročni najam na Dorćolu. Prima troje.

U pitanju je uredan ali i prilično asketski opremljen prostor od tridseset i pet kvadrata sa izdvojenom kuhinjom, kupatilom i  dnevnom sobom koja ima ujedno ulogu spavaće. U solidno opremljenoj, mada estetski ne preterano upečatljivoj kuhinji je i pripadajući trpezarijski prostor. Kupatilo je najmanje a i najskromnije opremljeno – osim male tuš kade i wc šolje nema ničeg drugog, tako da nemojte računati da ćete se umivati nad umivaonikom. U dnevnoj sobi su dva dvoseda koja se rasklapaju u duple ležajeve, no pomalo kontradiktorno, predviđeno je da u stanu budu samo tri osobe. Enterijer je prilično ogoljen (nema tepiha, zavesa ili nekih drugih elemenata koji bi oplemenili prostor) ali je i prilično uredan.
Apartman se nalazi na Dorćolu, i to onom pravom “donjem” Dorćolu. Na svega par minuta hoda od  Zoološkog vrta, i otprilike isto toliko do sportskog centra Milan Gale Muškatirović (poznatiji kao bazen 25. Maj) ovaj stan je relativno dobro lociran za sve koji su došli na gradski odmor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • kada
  • Centralno grejanje
  • mikrotalasna rerna

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar