DUŠAN apartman Beograd, Cara Dušana, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Cara Dušana
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 11
Povrsina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne

DUŠAN je vrlo svetao, renoviran apartman na jedanaestom spratu, u gornjem delu Dorćola. Udaljen je od Knez Mihajlove oko sedamsto metara i udoban za smeštaj pet odraslih osoba.

Apartman DUŠAN je blizak rođak elegantnoj LAGUNI. Kao i prethodnica, smešten je na centralnoj dorćolskoj ulici, Cara Dušana, i sa ponosom je poneo isto ime. Apartman se nalazi u najvišoj zgradi pomenute ulice, i sa jedanaestog sprata širom otvorenih očiju gleda na dorćolske krovove i široki Dunav. Renoviran je u septembru 2014. godine i vrlo praktično pripremljen za boravak 5 odraslih osoba i to na 4 posebna ležaja: u spavaćoj sobi se nalazi bračni ležaj širine 160 cm, a u dnevnoj sobi postoje dve "mojca" fotelje i "mojca" dvosed. Uz dodatna dva taburića kao da je izmišljen za mini sedeljke. Lepa i svetla kuhinja i trpezarija dele prostor sa dnevnom sobom. U ulaznom delu nalazi se cela manja prostorija - garderober, sa dovoljno polica i plakara za one koji dolaze sa dalekog puta. Dva lifta u zgradi su garancija da nećete pešačiti do jedanaestog sprata.
Lokacija se može smatrati jačom stranom. Knez Mihajlova je udaljena manje od deset minuta hoda, Skadarlija je duplo bliže, a Strahinjića Bana je na 50 metara. Tramvajska i autobuska stanica su praktično ispred ulaza. Zoološki vrt je na sedam minuta pešice. Pekaru, prodavnicu, piceriju ili kafić koji radi pronaći ćete u krugu od 100 metara makar i u tri sata noću. DUŠAN se nalazi u zelenoj zoni za parkiranje, gde se dozvoljava tri sata parkinga po ceni od oko 35 evrocenti/sat, odnosno 24 sata po ceni od oko 15 EUR. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar