DEDOVINA apartman Beograd, Cara Dušana, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 47€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Cara Dušana
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne

DEDOVINA je lep, renoviran, dvostrano orjentisan apartman u centru Beograda. Ima zasebnu spavaću sobu, francuski balkon i udoban je smeštaj za četiri osobe.

Na geometrijski pravilnoj pravougaonoj osnovi od pedesetak kvadrata su sukcesivno raspoređene tri odvojene prostorije sa jednim dugačkim hodnikom koji ih spaja. Prva od njih, orjentisana ka unutrašnjem dvorištu zgrade je spavaća soba, okupana u prijatne tonove ciklame i bračnim ležajem za dvoje. Drugo na potezu je nešto manje kupatilo, opremljeno tuš kabinom sa dubokom kadom. Treća i najveća prostorija, rezervisana je za dnevni boravak otvorenog koncepta. U njegovom sklopu se nalazi lepa, standardno opremljena kuhinjica, dosta veliki trpezarijski pult sa četiri barske stolice i dnevna soba sa trosedom na rasklapanje. Tu je i mali francuski balkon koji gleda na glavnu dorćolsku saobraćajnicu, Dušanovu ulicu. Za odlaganje stvari postoji veliki garderober u hodniku, a aranžman spavanja je 2+2. Raspored prostorija koji poštuje privatnost i generalno prijatan ambijent čine DEDOVINU jednim od boljih opcija za kratkoročni smeštaj u strogom centru Beograda.
Uz ovako dobru lokaciju, ovaj stan gotovo da nema nedostataka. Stanica tramvaja i autobusa je bukvalno ispred zgrade, a u krugu od svega tridesetak metara možete birati između čak tri supermarketa. Naravno postoji i malo mnoštvo drugih uslužnih delatnosti – od poslastičarnica, frizera i apoteka, do menjčnica pa i nekih drugih specijalizovanih prodavnica. Od Kalemgedana vas deli lagana petominutna šetnja, a od Knez Mihajlove nekih desetak - ili dve tramvajske stanice da stignete do oba. Ulica zabave Strahinjića Bana je bukvalno iza ugla. Ukoliko vam je i pored ovakve pozicioniranosti potreban parking, vredi napomenuti da je tehnički moguć duž neke od okolnih ulica, ali pošto se u kraju prepliću sve tri zone, može biti i dosta problematičan. Kada se sve sumira, odlike apartmana DEDOVINA čine ga odličnim izborom za četvoročlanu porodicu ili dva para koji su u kraćoj turističkoj poseti Beogradu.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mikrotalasna rerna
  • francuski balkon
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar