CEZAR apartman Beograd, Topličin venac, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Topličin venac
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 6
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

CEZAR je izuzetno uredan i svetao apartman u samom srcu Beograda, na svega dvestotinak metara od pešačke zone - Knez Mihajlove ulice. Može da primi dvoje odraslih.

Iako je je u suštini garsonjera, apartman CEZAR zbog svoje organizacije odaje utisak dvosobnog stana. Sastoji se od dosta dugačkog prilaznog hodnika, odvojenog kupatila, spavaće sobe (ima i ulogu dnevne) koja je odvojena pregradnim zidom  i trpezarijsko-kuhinjskog prostora i ostakljene (zatvorena) terasa koja se na njih nadovezuje. Spavaća-dnevna soba raspolaže francuskim ležajem sa pripadajućim noćnim stočićima, dve klub-fotelje presvučene ljubičastim plišem i dva ugradna ormara, tako da mesta za odlaganje stvari ima više nego dovoljno. Kuhinja pored standardne aparature ima i aparat za kafu, a kupatilo u kome je tuš kabina, ima i veš mašinu i uvek korisni, a danas sve ređi - bide. Mada estetski probirljivijim gostima enterijer može delovati pomalo raspareno, sav nameštaj u apartmanu je nov i više nego korektnog kvaliteta. Imajući u vidu da je predviđen samo za dve osobe, njegovu cenu delimično opravdava lokacija koja je veoma ekskluzivna. Na svega par minuta hoda od Knez Mihajlove, gotovo jednako udaljen od Kalemegdana i Trga Republike, apartman CEZAR je u „najstrožem“ centru Beograda. Relativna blizina saobraćajnog čvorišta Zeleni Venac obezbeđuje odličnu povezanost sa ostalim delovima grada. U komšiluku je mnoštvo restorana brze i spore hrane, kao i egzotične kuhinje (Tel Aviv kuća humusa i par orijentalnih poslastičarnica) i malo mnoštvo prodavnica robe široke potrošnje, tako da Vam gotovo ništa ne može zafaliti tokom boravka. Parking je moguć u obližnjoj višespratnoj garaži Obilićev Venac. Sve u svemu, ukoliko Vam estetika nije na vrhu liste prioriteta za vaš kratkoročni boravak u Beogradu, ali centralna lokacija jeste, apartman CEZAR bi mogao da posluži vašim potrebama.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina
  • zatvorena terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar