Apartmani Beograd Leto – Digitalni Katalog

Da bog da živeo u interesantna vremena.
Kineska kletva

Istini za volju, dovoljno je da samo malo zagrebete po internetu da biste otkrili da je ovaj prečesto navođeni citat ustvari samo igra gluvih telefona kroz istoriju. Kineska izreka, koju je pogrešno interpretirao Džozef Čemberlen, a potom jednako pogrešno svetu ponavljao njegov sin, zvuči mnogo drugačije u originalu. Zapravo je bliža alanfordovskim floskulama i glasi “宁為太平犬,莫做亂离人” (nìng wéi tàipíng quǎn, mò zuò luàn lí rén) ili Bolje biti pas u miru, nego čovek u ratu. Ali zašto kvariti tako zgodan način da se ispadne pametan u novom društvu na nekoj sedeljci, jednim tako štreberskim ponašanjem kao što je kopanje po istorijskim izvorima? Još bolje pitanje, koje pritom nije ni retoričko, je kakve sve to veze ima sa apartmanima u Beogradu?

Pa, ima. I to ne male.

Naši digitalni katalozi novih apartmana u Beogradu bi trebalo da izlaze makar triput godišnje. Međutim, neki od novih apartmana iz prethodnog perioda su bili jednostavno isuviše dobri da bi je sačekali. Zbog blagovremenog predstavljanja njima smo posvetili zasebne tekstove, mnogo pre nego što je ovaj katalog ugledao svetlost dana. Jeftina prenoćišta Vile Savamala i apsolutni šampioni luksuza ROMANTIKA, PRINCEZA i FANTAZIJA, su estetski i cenovno ispretumbali kategorije stanova na dan u kojima su se javili i pritom popunili kapacitete dobrih šest meseci unapred. Nažalost, neki drugi veoma dobri apartmani koji su se pojavili u isto vreme su ostali potpuno nezapaženi. Kao višedecenijski pošten i naporan rad u javnom preduzeću.

I to samo zato što su se pojavili u interesantna vremena.

Što je šteta, pošto su u pitanju potpuno renovirani i lepi stanovi koji svakako zaslužuju pažnju svih koji traže apartmanski smeštaj u Beogradu. Zato digitalni katalog apartmani Beograd leto 2016, nastoji da to, koliko je moguće,  popravi. Iz istog razloga, “uzurpatore” smo izostavili iz nje, jer oni i ovako dobijaju svu pažnju posetilaca.

Izvolite!

UPUTSTVO:

Ukoliko se katalog prikazuje sa greškom, kliknite na sličicu štita u polju za adresu na vašem pretraživaču i dopustite mu da učita skriptu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *