Parking

BAROK apartman Beograd, Kralja Milana, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 42€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kralja Milana
Broj soba: 2
Broj osoba: 3
Sprat: 6
Povrsina: 54m2, dvosoban
Parking: Garaža, +5eur

BAROK je jedinstven apartman u našoj ponudi. Radi se o pravom malom baroknom muzeju, lociranom u strogom centru Beograda, pored Beograđanke. BAROK je pogodan smeštaj za troje. Moguć je parking u garaži udaljenoj par minuta pešice, uz doplatu.

Apartman BAROK je potpuno nestandardan apartman, na jednoj od najzavidnijih lokacija u samom centru Beograda.U BAROK-u, prvo što ćete primetiti je da struktura apartmana, elegancija i raskoš nameštaja pripadaju nekim plemenitijim vremenima. Radni sto, kabineti, kreveti, komode, ogledalo, kristalni lusteri - svi vrve od najfinije kitnjaste ornamentike u koju biste mogli satima zuriti, diviti se finoći izrade i uživati u sveprisutnom larpurlartizmu.
Sam apartman se sastoji od salona, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila a svi su spojeni dugačkim prostranim hodnikom. Tu je i dvorišno orijentisana zastakljenja terasa koja ima funkciju ostave, bašte i prostorije za pušenje. Kupatilo ima pozamašnu kadu i veš mašinu, te će Vam i produženi boravci biti elegantni kao i sam apartman. Aranžman spavanja podržava do 3 osobe: pored velikog bračnog kreveta u spavaćoj, tu je i jedan manji pomoćni ležaj u salonu. Ipak, BAROK je najudobniji za boravak dve osobe. Svi neophodni moderni komoditeti su naravno tu: flet skrin televizor impozantne dijagonale, klima uređaj, radni sto za laptop, moderan ugradni plakar, bežični internet...no, nijedan od njih Vam neće narušiti utisak svečanosti koji u svetlim tonovima i naglašenim ukrasima prožima čitav apartman.
Lokacija je, u najgorem slučaju, izvanredna. Preko puta Studentskog Kulturnog Centra, Jugoslovenskog Dramskog pozorišta, Beograđanke, do bilo koje od značajnijih lokacija u starom delu grada stižete pešice za maksimalno 10 minuta. To važi za Slaviju, Terazije, Knez Mihajlovu ulicu i Trg Republike. Svi vidovi prevoza (autobusi, trolejbusi i tramvaji) špartaju kroz ulice na čijem se raskršću nalazi, a do njihovih stajališta je dovoljno da napravite samo tridesetak koraka. Osim toga, uz doplatu od 5 eura na dan, moguć je i parking u garaži koja je pod duplim sistemom zaštite.
Kada se sve sabere, nemoguće je ostati ravnodušan na BAROK. Gotovo muzejski ambijent koji pruža dolazi po ceni koja bi se u bilo kojoj drugoj evropskoj metropoli smatrala apsurdnom. Ukoliko tražite zaista nestandardno lep smeštaj u Beogradu po nestandardno dobroj ceni, ne oklevajte. Apartman u najužem centru Beograda BAROK, možda čeka baš na Vas.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • kada
  • lift
  • terasa
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • veš mašina
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar