ASTORIJAapartman Beograd, Savski trg, Centar, Železnička stanica

50€
Lokacija: Centar, Železnička stanica
Adresa: Savski trg
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 60m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €50 €50 €50 €50 €45 €45
Cena €55 €110 €165 €220 €250 €300 €350 €400 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ASTORIJA je potpuno renoviran, uredan i izuzetno čist apartman sa dve spavaće sobe u centru Beograda, preko puta glavne železničke stanice. U pitanju je idealan smeštaj za četvoro, iz koga je nemoguće otići nezadovoljan.

ASTORIJA je jedan od onih apartmana u Beogradu, koji su dizajnom podređeni pragmatičnosti potreba kratkoročnog apartmanskog smeštaja, ali sa dosta ukusa. U pitanju je nešto više od 60 kvadrata izvanredno organizovanog prostora koji nema klasičnu dnevnu sobu. Prostor u koji ulazite sa vrata je zapravo kuhinjsko-trpezarijski, sa dve male klubske fotelje. Spavaće sobe su odvojene dugačkim hodnikom – jedna raspolaže sa dva singl kreveta dok je u drugoj veliki bračni krevet. Na kraju hodnika je lepo kupatilo sa tuš kabinom vrhunskog kvaliteta i veš mašinom. U apartmanu su, na različitim mestima, raspoređena i dva ugradna garderobera koji pružaju više nego dovoljno prostora za odlaganje stvari za četiri osobe. Kurioziteti ASTORIJE su to da raspolaže sa čak tri televizora(po jedan u spavaćim sobama i jedan u trpezariji) kao i mnoštvom lepih ukrasnih detalja na zidovima (fotografije, štampana platna i oslikani ukrasni motivi) u meri nekaraterističnoj za apartmane u Beogradu koji se iznajmljuju na kratak rok. Osim toga, ASTORIJA se može podičiti i izvanrednim održavanjem. 
Okruženjem i strukturom  pogoduje varijanti prenoćišta u Beogradu – blizu je glavne železničke i autobuske stanice i ima sve što je neophodno za okrepljujući odmor. Cena za kraće boravke je viša tako da obavezno pogledajte detaljan cenovnik pre bukiranja. Do popularne Savamale potrebno je svega nekoliko minuta laganog hoda (do Kalemegdana će Vam trebati 10), a do Terazija i njima bliske Knez Mihajlove desetak. Parkiranje duž ulice je problematično, ali postoji nekoliko parkinga Parking servisa u neposrednoj blizini. Ukoliko tražite kvalitetan smeštaj blizu železničke i autobuske stanice, apartman ASTORIJA u Beogradu je veoma, veoma dobar izbor
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjedodatni TV u spavaćoj mikrotalasna rernatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: