Stan Na Dan Sa Djakuzijem

Dobrodošli u BLOK - apartman beograd na dan sa djakuzijem i ogledalima!

Za kompletnu listu apartmana u Beogradu sa djakuzijem kliknite OVDE!

Kratkoročni apartmanski smeštaj u Beogradu je za svakog ko ima i trunku preostale poslovne etike, upravo to što mu i ime kaže – smeštaj. Dakle, ne okruženje za orgijanje razuzdanih omladinaca/ki prestonice, nego način da se ispuni potreba onih koji traže krov nad glavom. I to uglavnom zato što što im drugi vidovi smeštaja (poput hotela) cenovno izmiču od mogućnosti.

E sad, to nipošto ne znači da diskriminišemo svoje sopstvene sugrađane ili da ne uvažavamo njihove potrebe.

Mislimo da ih vrlo dobro razumemo. Beograđanima uglavnom nije potreban pristojan smeštaj na neko vreme jer to većina već ima – to ih delom i čini Beograđanima.

Ono što većina nema je adekvatan abijent za… paaa da kažemo to lokalnim žargonom, privođenje, ili umilnije, lepo mesto za godišnjicu.

E pa ako ste se prepoznali u prethodnim rečenicama, novobeogradski blokovi kriju odgovor svih pitanja vezanih za ovu tematiku. Sa priličnim ponosom, i dokazanim dosijeom, može se slobodno reći da je BLOK mesto za avanturu, uživanje i umereni razvrat. Svako ko je tražio prenoćišta sa jacuzzijem, ili romatičan apartman u Beogradu djakuzi je žestoko omašio ukoliko se nije sreo sa BLOKOM. I njemu posvećujemo narednih par redaka. Ukoliko vam smesta treba apartman u Beogradu sa djakuzijem i ogledalima, PROVERITE DOSTUPNOST BLOKA ODMAH. Ukoliko imate vrema uživajte u narednim redovima (i slikama naravno).

Opisivati do detalja ovaj romantični apartman u Beogradu znači možda ga pomalo i demistifikovati – što nam nije namera. BLOK je pravljen sa hedonistima na umu i zato i raspolaže svime što je najneophodnije za uživanje odraslih i ničim preko toga. Dakle ako ste mislili da ćete u BLOKU naći standardnu kuhinju, grdno ste se prevarili. Njegova kuhinja je ugrađena u zid i u njoj se pripremaju neke druge vrste namirnica – uglavnom onih koji uklanjaju “moralne stege” i razgaljuju atmosferu u nekom bludnijem pravcu.

Stan na dan sa djakuzijem BLOK

Kuhinja Apartman Blok

Veliki široki krevet šalje vrlo jasnu poruku – dvoje će ovde imati više nego dovoljno prostora za razne (bukvalno)  roze poze,  a svojim rasponom neće odbiti ni treću….

Stan na dan sa djakuzijem Krevet

Krevet koji je podneo/podnosi mnoge kompromise

A onda on…njegovo visočanstvo đakuzi. Oblikom podseća na Dart Vejdera – uglačana crna boja, uglačani prohromski elementi i staklo gotovo da seku atmosferu nabujalih hormona otmenim hladnim prizvukom luksuza. Prostor za istinsko uživanje i nesvakidašnju bliskost. Međutimm to nije sve – čitav zid obložen ogledalima tako da u ropcu užitka vizuelni stimulus znatno pojačan. Ukratko scene iz BLOKA se urezuju u pamćenje i svako ko ga proba poželi da mu se vrati opet.

stan na dan sa djakuzijem - djakuzi himself

Nejgovo visočanstvo – djakuzi

Naravno, svemu tome na kraju doprinosi osvetljenje. Nekolicina potpuno različitih izvora svetlosti svakako doprinosi ambijentu. Jedini izvor prirodne svetlosti se lako eliminiše gustim tamnim draperijama. Čim osigurate i ovaj vid privatnosti lov na uzbuđenje može da počne. Na raspolaganju su Vam standardna, ali dovoljno prigušena svetla koja se poput baklji izdižu nad oltarom uživanja ili neonska (blacklight) ugrađena u gipsokartonsku strukturu u plafonu – kada ih palite u izolaciji na trenutak ćete pomisliti da se nalazite u diskoteci ili pak nekom drugom manje obuzdanom mestu.

Svaki klimaks ima i svoj antiklimaks. U slučaju BLOKA nakon velikih uzbuđenja i iluzije glamura izmešanog sa raspuštenošću potrebna je i jednaka doza povratka u stvarnost. Skromno kupatilo služi da operete ostatke ekstaze i vratite se u normalu do nekog sledećeg susreta sa svojim podnevnim demonima.

Ukratko ovo prenociste u Beogradu sa djakuzijem i ogledalima je mesto koje ne diskriminiše ljubav: zabranjene i ozvaničene, fiziološki pojačane i prirodne, plaćene ili svojevoljne – BLOK ih je verovatno video sve. Jedna stvar koja je sigurna je da je kod svake izazvao plamen – bilo da oživeo neku koja je izbledela pod pritiskom svakodnevnice ili da je samo još više rasplamsao leptiriće u nečijim stomacima….da, teško je poverovati da je bilo koji spoj ostao ravnodušan u ovom ambijentu.

Sve u svemu ukoliko tražite stan na dan sa djakuzijem (i ogledalima) BLOK je upravo, ali baš upravo i egzaktno to. Svojom strukturom pruža Vam sve što Vam je neophodno za uživanje odnosono te momente uživanja koji i kod najzagriženijih retko traju duže od dana. I onda se razilazite do nekog sledećeg susreta, a novobeogradski blokovi u Vašem umu počinju da dobijaju potpuno drugu konotaciju.

PROVERI DOSTUPNOST BLOKA POGLEDAJ OSTALE APARTMANE SA ĐAKUZIJEM

  2 Replies to “Stan Na Dan Sa Djakuzijem”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *