Romantični Apartmani Beograd? Pa, ovi jesu…

Onima koji žele romantiku za dvoje u Beogradu, svakako ne fali sadržaja za provod – od fantastičnih restorana sa živom muzikom, preko raznih kulturnih događaja, do bandži džampinga, kartinga ili jahanja – sve što bi iko mogao smatrati za romantično je na raspolaganju.

Pošto shvatanje romantičnog zavisi ponajviše od pojedinca (bez obzira na pol), mi se nećemo upuštati u definisanje kompletnog romantičnog aranžmana za dvoje u Beogradu. Jedan deo, u kome se osećamo dovoljno kompetentno da damo nepristrasan savet je romantičan smeštaj za dvoje u Beogradu.

Da bismo pokrili široku paletu ukusa predstavljamo Vam čak deset apartmana od kojih svaki nosi epitet romatičan na sebi svosjtven način. Listu Romantični Apartmani Beograd po našem mišljenju čine:

10. SREBRNI

romanticni apartmani beograd krevet kupatilo bazen
Ima li ičega romantičnijeg od kreveta ispod koga se nalazi bazenčić za dvoje?

Pa ako je verovati našoj listi ima njih devet, no to nimalo ne umanjuje značaj i trud koji je uložen u SREBRNI, apartmančić čiji su kvaliteti za romantično i intimno druženje neosporni. Ovaj lepo uređen prostor u prizemlju jedne dvorišne zgrade u strogom centru Beograda je jedno od najromantičnijih prenoćišta koje Beograd ima da ponudi. Veliki bračni ležaj za dvoje na podestu diskretno naglašen prigušenim svetlima će zbilja učiniti da se i najuštoglejniji opuste, a bazenčić koji predstavlja modernu varijantu rimske terme uz bela led svetla prosto mami da se u njumu pomazite nagi.

9. VALCER

predsoblje ukrasi romatnticni apartmani beograd VALCER

Ok, možda je malo preterano da se četvorosobni apartman sa više od stotinu kvadrata svrsta u romantična prenoćišta za dvoje, međutim kada ugledate enterijer ovog temeljno preuređenog salonca, posle grandiozno, prvo što vam može pasti napamet je romantično. I zaista, ovaj moderan i urban enetrijer koji nosi sa sobom i romantiku predratnog Beograda u jednoj od najlepših ulica gornjeg Dorćola ima sve što možete poželeti. Sigurno vredi baciti pogled.

8.MARINA

romanticni apartmani beograd Marina Iako su kvaliteti ovog apartmana mnogostruki i za smeštaj više od samo dve osobe, njegov neponovljiv enterijer, okupan u blage tonove žute i smeđe, sa prelepim čipkanim i vezenim jastucima i jednim opštim osećanjem ušuškanosti ga čine savršenim mestom za opuštanje i romantičan vikend u Beogradu. Iako lociran u najstrožem centru grada, gostima je na raspolaganju i parking mesto, što upotpunjuje negovu kompletnost.

7.PALAS

Romantični kvaliteti PALASA su njegova lokacija – koja je ubedljivo najromantičnija u Beogradu – i njegov blagi retro izgled koji u sebi ipak sadrži sve moderne pogodnosti. Međutim ovo prvo svakako odnosi prevagu. Kosančićev Venac je jedan od najstarijih delova Beograda, a njegovim kaldrmisanim alejama nedavno je udahnut nov život temeljnim renoviranjem fasada čitavog kraja. Sam PALAS je romantično utočište za dvoje, skromno i pristupačno.

6. NEVSKI

romanticni apartmani beograd Nevski
NEVSKI  veoma komotno smešta četvoro, ima jednu od najupečatlljivijih spavaćih soba sa kojima smo imali prilike da se sretnemo. Odličnim izborom kolorita, uz mnoštvo malih udobnih prostirki i veličanstvenim bračnim ležajem sa baldahinima, NEVSKi će sigurno učiniti da se dvoje koje podele intimna iskustva u ovom ambijentu, sećaju istog sa leptirićima u stomaku.

5.  TAJNA

krevet-i-djakuzi-romanticni-apartmani-beograd-tajna

Ova TAJNA i nije toliko čuvana koliko je očuvana 🙂 Jedan  je od naglašenijih apartmana sa đakuzijem (koje prati impozantna doza kiča), no kada se sve sagleda ipak lep i prilagođen potrebama dvoje zaljubljenih ili dvoje ustreptalih od strasti. Krcat samo blago sugestivnim ukrasnim detaljima, izvrsnom kombinacijom osvetljenja pa čak i improvizovan plamenikom pokraj ugaonog đakuzja za dvoje (koji ima svoj lajt-šou), TAJNA je enterijer koji se pamti i koji pruža sve neophodne elemente za romantično prenoćište za dvoje.

4.  OGLEDALO

romanticni apartmani Beograd ogledalo

Manje napadno od TAJNE, ali dovoljno očigledno  OGLEDALO je romatika kroz oči generacije Y. Naglašenih crta i sa svih strana u odrazima, OGLEDALO krije svoj nesputani luksuz u spavaćoj sobi u kojoj je enterijer takav da impresionira pripadnike svih polova. Satenska crna posteljina i hidromažna kada pokraj nje definitivno upotpunjuju ugođaj.

3. PERLA

đakuzi kada romanticni apartmani beograd PERLA

Veoma nalik na TAJNU no sa mnogo više prostora, PERLA je stan za jednu noć sa đakuzijem koji se pamti. Ima i mini bar, koji ne morate koristiti, a sugestivni detalji su još sugestivniji. Tu je i jedna lepa šez lanž fotelja, osvteljenje iza naslona za glavu koje daje još pompezniju sliku zagrljaja i naravno standardno kupatilo. 

2.INTIMO

Ako su ogledala na plafonu i đakuzi hidromasažna kada sinonimi za romantiku, od INTIMA ne postoji romatičniji apartman. Ovaj lepotančić sa Čubure ima i kuhinju i vrhunsko kupatilo a ukrasni detalji su za pamćenje. Jedini razlog zbog koga se ne nalazi na vrhu liste je nažalost održavanje apartmana i sigurnost rezervacije.

1. BANJA

spavaca soba romanticni apartmani beograd BANJA

BANJA je nešto manje naglašena varijanta OGLEDALA, sa kojim deli zgradu i možda najbolji kontrast nežnog i upadljivog. I njen najveći adut je spavaća soba u koju je bukvalno integrisano kupatilo. Njenu nekada prelepu ovalnu samostojeću kadu koja oplemenjuje enterijer, nadomestila je kvalitetna keramička đakuzi kada i učinila ga  savršenim romantičnim kutkom za dvoje u Beogradu.

Naravno, ovime nisu nipošto iscrpljene mogućnosti za romantičan smeštaj za dvoje u Beogradu. Mnogi drugi apartmani isto tako zaslužuju da budu nazvani romatičnim, i nađu se na listi romantični apartmani Beograd, no ova nekolicina se izdvaja svojim kvalitetima. Pa, ako Vam budžeti dozvoljavaju, ni sa jednim od njih ne možete pogrešiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *